spot_img
spot_img

ISU Cluj: Peste 2.000 de persoane au vizitat unitatea noastră la “Noaptea Muzeelor”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Peste 2.000 de persoane au trecut pragul reședinței Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj, cu ocazia evenimentului “Noaptea Muzeelor”. Inițiativa a aparținut Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, iar unitatea noastră s-a aflat la prima participare de acest fel.

Drept urmare, am constatat cu bucurie că primii vizitatori au sosit în curtea pompierilor cu minute bune înainte de ora stabilită pentru a demara activitatea. Întâmpinați de pompieri îmbrăcați în costume de epocă, clujenii au putut face o incursiune prin trecutul și prezentul salvatorilor.

Cu alte cuvinte, au fost expuse obiecte din colecția muzeului nostru, cum ar fi o hipopompă de la începutul secolului XX, stingătoare, țevi de refulare și alte piese din echipamentul pompierilor de odinioară.
De departe, atracția principală a publicului a fost expoziția tehnicii moderne de intervenție, așa că cei mici, dar și cei mari, au putut să se îmbrace cu prezantele pompierilor și să urce în autospeciale.

Am fost încântați să primim și vizitatori străini, așa că ghizii noștri au dialogat cu persoane din Ucraina, Ungaria, Polonia sau Canada.

Pe această cale, ținem să le mulțumim celor care au fost alături de noi cu ocazia evenimentului “Noaptea Muzeelor”. În plus, mulțumim pentru sprijin Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov, Muzeului Etnografic al Transilvaniei, voluntarilor, jurnaliștilor și tuturor colegilor implicați.

Ne dorim să organizăm și în viitorul apropiat astfel de evenimente, în care să fim aproape de comunitatea clujeană, care ne susține în permanență să ne desfășurăm cu succes misiunile.

Compartimentul Informare și Relații Publice
Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Avram Iancu” al județului Cluj

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Un nigerian, care a amenintat o copila de 19 ani si s-a luat la harta cu politistii, acuza ca “a fost batut de gabori”

Mai nou, orice copil penibil cu 4 clase si antecedente penale e mare trapper. Acesta este si cazul lui...

Promovabilitate de peste 92% la Evaluarea Națională, în județul Cluj – locul 2 pe țară la numărul de medii de 10

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au centralizat rezultatele înregistrate la examenul de Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a...

O femeie este dată dispărută de familie – ultima dată a fost văzută în Iulius Mall Cluj

O femeie care a venit de curând din Belgia este dată dispărută de familie. Tânăra locuiește în Satu Mare...

Educația pentru sănătate se va face doar din clasa a VIII-a şi doar cu acordul părinților – educația sexuală NU se predă!

Parlamentarii au decis că Educația pentru sănătate, care cuprinde şi partea de educaţie sexuală, se va face în...
spot_img

Consilierii din Mihai Viteazu se întrunesc într-o nouă ședință ordinară

În conformitate cu prevederile art. 139, Ordonanța de Urgență 57/2019 ,privind Codul Administrativ și a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului local al...
%d bloggers like this: