fbpx
spot_img

Irina Munteanu a inaugurat noile investitii din Spitalul Militar Cluj

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Spitalul Militar Cluj ramane un etalon de performanta medicala si bune practici in tratamentul diverselor afectiuni.

Tocmai din acest rationament, noile investitii ale spitalului se inaugureaza in prezenta celor mai inalti demnitari clujeni.

🪖🏥 În cursul zilei de ieri, prefectul județului Cluj, doamna Irina Munteanu a participat la inaugurarea unor spații medicale reabilitate din pavilionul C al Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca.

🤝🏻 Ne exprimăm recunoștința pentru calitatea actului medical și pentru că SCMU Cluj-Napoca a fost și este întotdeauna un partener de nădejde al Instituției Prefectului – Județul Cluj.

⚕️ În prezent Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca este inițiator, alături de Instituției Prefectului – Județul Cluj, în cadrul proiectului „Sănătate și siguranță în Clujul rural””, transmite Prefectura Cluj.

Spații medicale reabilitate

Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca a inaugurat vineri, 21 octombrie, în prezența ministrului apărării naționale, Vasile Dîncu, o serie de spații medicale reabilitate – secții chirurgicale, ATI și un bloc operator din pavilionul C.

Investiția a permis organizarea unui bloc operator cu un număr mai mare de săli de operații, dotate cu aparatură modernă de ultimă generație, care respectă legislația în vigoare, atât în ceea ce privește structura, circuitele, cât și sistemul de ventilație cu flux laminar, modernizarea secției ATI și a saloanelor din secțiile ortopedie-traumatologie, chirurgie generală și urologie.

Ministrul apărării naționale a felicitat conducerea instituției pentru rezultatele și excelenta reputație a spitalului, precum și pentru reabilitarea spațiilor medicale.

Suntem permanent preocupați de îmbunătățirea condițiilor în care se desfășoară actul medical pentru creșterea siguranței pacientului.
Sursa foto: Ministerul Apărării Naționale”, se arata, de asemenea, intr-un comunicat al Spitalului Clinic Militar de Urgenta “Dr. CONSTANTIN PAPILIAN”.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: