fbpx
HomeStiri din ClujIpocrizie in vremea Untold-ului
spot_img
spot_img

Ipocrizie in vremea Untold-ului

- Publicitate -
spot_img

Ieri, elita luminată şi perfect morală a USR Cluj s-a întrecut în bâlbâieli pe o temă destul de sensibilă: organizarea unui festival privat de succes în centrul Clujului.

Fac parte din acea minoritate de tineri clujeni, care nu a fost la UNTOLD, însă mereu am fost prezent la festivalul din Bonţida.

De la bun început am privit cu reticenţă finanţarea primei ediţii a festivalului de către primărie şi organizarea acestuia în centrul oraşului, care în mod cert deranjează mulţi clujeni, în special vârstnicii şi bolnavii din spitale.

Pe de altă parte, trebuie să recunoaştem că alături de Electric Castle, Untold-ul pune Clujul pe harta lumii timp de patru zile, în fiecare an. Sunt cele mai notorii evenimente ale comunităţii noastre din ultimii treizeci de ani, evenimente care aduc venituri consistente şi care fac o publicitate incredibilă oraşului şi judeţului.

Că vrem să o recunoaştem sau nu, după universităţile oraşului nostru, pentru adolescenţii şi tinerii din ziua de astăzi, cele două evenimente sunt repere anuale în perioada estivală.

Aseară, elita luminată şi morală a USR Cluj a anunţat că nu doreşte blocarea UNTOLD-ului, chiar dacă parlamentarii acesteia au fost tranşanţi în presa locală: (https://www.ziardecluj.ro/usr-va-face-dreptate-la-cluj-dupa…

 

)

🙄 Mihai Goţiu, senator USR Cluj: “Părerea mea o cunoașteți, încă din 2015. Untold trebuie să fie în afara orașului” (Pentru declaraţia integrală, link-ul de mai sus!)

🙄 Emanuel Ungureanu, deputat USR Cluj: “Consider că mutatul festivalului pe Valea Gârbăului ar putea reprezenta o variantă bună, nu îmi spuneți că acolo nu s-ar putea face scene și să se ofere aceleași condiții” (Pentru declaraţia integrală, link-ul de mai sus!)

După ce elita luminată şi morală a USR Cluj a comentat rostul şi rolul festivalului în presa locală, PARLAMENTARII USR de CLUJ CERÂND MUTAREA ACESTUIA, elita luminată şi morală a USR Cluj susține o dezbatere deschisă pe această temă, în ciuda declaraţiilor directe ale senatorului Goţiu şi mai pe ocolite ale altor lideri ai USR, declaraţii date publicaţiei locale.

Pe lângă platitudinile sforăitoare opinate de cei trei politicieni, pentru că măcar Goţiu este consecvent în atitudinea lui, comunicarea penibilă a “partidului nou”, de aseară, merită comentată:

📍 De ce elita luminată şi perfect morală a USR Cluj nu a organizat această dezbatere în 2018, atunci când la UNTOLD liderii au strâns semnături pentru campania “fără penali”? De ce Goţiu şi Ungureanu nu le-au expus atunci tinerilor prezenţi la festival nemulţumirile? Păi asta nu este ipocrizie domnilor?

📍 De ce dl. Cătălin Sălăgean este cuprins acum de deontologia festivalieră dar în fiecare an participa la UNTOLD?

📍 De ce domniile voastre nu aţi tras un semnal de alarmă cu privire la sutele de mii de euro acordaţi de primărie la prima ediţie, bani pentru care Boc şi camarila PD-PNL nu găsesc explicaţii?

📍 De ce domniile voastre încearcă acum printr-un subiect extrem de populist să vă prefaceţi că faceţi opoziţie în Cluj, când problemele municipalităţii de zi cu zi sunt altele, de la aglomeraţia în trafic la gestionarea deşeurilor? Vă place blatul?

 Acesta este omul nou, UeSeRist, oameni buni, vertical şi coerent până la capăt, om nou care se distrează la festival, strânge semnături pentru o cauză politică, apoi aruncă cu norori…
 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: