fbpx
spot_img

Interventii de succes pentru pompierii turdeni

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda desfășoară în aceste momente două intervenții de stingere a unor incendii. Prima solicitare a venit din localitatea Lunca Largă, comuna Ocoliș (Județul Alba).

Am fost solicitați să intervenim în județul vecin în urma unui protocol cu ISU Alba, fiind parte a raionului nostru de intervenție. Din primele date, incendiul se manifestă la acoperișul unei case pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

O tânără de 16 ani a suferit un atac de panică și este evaluată de echipajul SMURD. La fața locului acționează două autospeciale cu apă și spumă și o autoscară, alături de SVSU Ocoliș. În paralel, pentru a asigura eventualele intervenții a fost trimisă imediat la Turda o autospecială de mare capacitate din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca.

În scurt timp a venit a doua solicitare, la un incendiu care a cuprins o anexă gospodărească situată pe strada Frăgăriște din Turda. Incendiul se manifestă la pod, fiind localizat, fără posibilități de extindere. Nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului se află o autospecială de la Detașamentul Turda și cea de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: