spot_img

Intervenție în toiul nopții, la Ceanu Mare

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Cine zicea că la Ceanu Mare nu se deszăpezește, ori nu cunoaște realitatea din teren, ori este rău intenționat.

Azi-noapte, la orele 23:00, primarul comunei – Virgil Păcurar – era în mijlocul intervenției de deszăpezire, după ce comuna a fost – efectiv – acoperită de zăpadă.

Troienele formate nu i-a demoralizat pe angajații Primăriei, care – cu mic, cu mare – au ieșit la deszăpezit, pentru curățarea drumurilor și asigurarea traficului rutier.

Vă reamintim că Ceanu Mare este singura comună din zona Turda – Câmpia Turzii unde nu au fost semnalate tamponări sau incidente rutiere, cauzate de starea proastă a drumurilor.

De altfel, într-o discuție purtată cu RefleqtMedia, Virgil Păcurar a mărturisit: „Mama mea are o vârstă înaintată și știu ce înseamnă să stai cu spatele strâns, când ninge, la gândul că oare ajunge Salvarea în caz de ceva… nu vreau ca cenarii mei iubiți să aibă aceste gânduri, nu sub comanda mea!”

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Comuna Ceanu Mare – în top 4 al procentului de persoane recenzate în județul Cluj

Participarea la Recensământul Populației și Locuințelor 2021 reprezintă atât o obligativitate, cât mai ales o dovadă de spirit...

Primarul de la Ceanu Mare lovește puternic în problema fondurilor europene: „Dezvoltarea și fondurile europene NU se numără printre prioritățile guvernului. ”

În această seară, Virgil Păcurar, primarul comunei Ceanu Mare, a remis o declarație social-media prin care contestă vehement...

Fotbal Liga a 5-a: Progresul își continuă cursa spre promovare și meciurile cu Sticla Arieșul Turda sau ISCT 1921

Astăzi au fost programate meciurile contând pentru etapa a 16-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la...

Primarul comunei Ceanu Mare, în vizită la Compania Națională de Investiții

În acest sfârșit de săptămână, primarul comunei Ceanu Mare, domnul Virgil Păcurar, se află într-o vizită de lucru...
spot_img

Lehel Csergo, mesaj transant pentru Alin Tise: “Oare pacientii din Campia nu au aceleasi drepturi ca si cei din Cluj Napoca?”

Dupa ce Consiliul Judetean Cluj a facut publice informatiile privind finantarile acordate unitatilor sanitare din Cluj Napoca, medicul cardiolog care lucreaza la Campia Turzii,...
%d bloggers like this: