26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSÎntâlnire a prefectului de Cluj cu directorii de școli - școala cu...

Întâlnire a prefectului de Cluj cu directorii de școli – școala cu prezență fizică, o prioritate!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ieri dimineață, aula Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj a fost gazda unei întâlniri fizice între reprezentanții Prefecturii Cluj și directorii unităților preuniversitare din județ.

Domnul Tasnádi István-Szilárd, prefectul județului Cluj a participat la ședința de lucru desfășurată în aula Facultății de Teologie Ortodoxă, la invitația doamnei prof. Marinela Marc, inspector școlar general, la care au fost prezenți și doamna Duma Dorina, director adjunct al Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu”, ai Inspectoratului de Poliție Județean și ai altor instituții și autorități din domenii conexe.

Menținerea cursurilor cu prezență fizică este necesară în vederea îmbunătățirii actului didactic în context pandemic. În acest sens, aproape 70% din personalul didactic și peste 65% din personalul nedidactic din județul Cluj au fost vaccinate până în prezent împotriva COVID-19, contribuind alături de elevii vaccinați la siguranța desfășurării actului didactic și la desfășurarea normală a cursurilor. Un alt subiect discutat a fost cu privire la campania de informare a părinților și a tutorilor legali, referitor la beneficiile vaccinării în rândul elevilor.
 
Cu acest prilej, domnul prefect a transmis un mesaj de susținere și de felicitare a directorilor unităților de învățământ și a cadrelor didactice pentru eforturile depuse și le-a urat mult succes și putere de muncă.”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: