19.2 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSInstanța s-a pronunțat! Fostul primar de la Ceanu Mare PIERDE procesul!

Instanța s-a pronunțat! Fostul primar de la Ceanu Mare PIERDE procesul!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Vin vremuri grele pentru fostul primar al comunei Ceanu Mare, Moldovan Ana Liliana.

Aceasta a chemat-o în judecată pe fosta consilieră, Ioana Podar, dar și pe soțul acesteia, cărora le-a solicitat daune delictuale.

Totul a început după alegerile locale din septembrie 2020, când,  în momentul în care s-au anunțat primele rezultate ale scrutinului, mai mulți reprezentanți PMP, printre care și Ioana Podar au dat muzica la maximum în mașini și au strigat mai multe sloganuri împotriva fostei primărițe, Liliana Moldovan.

Aceasta din urmă s-a simțit jignită și a intentat proces pentru daune delictuale, pe care – ieri – l-a pierdut.

„Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta M. A.L., în contradictoriu cu pârâ?ii P. I., P. S.-G.şi P. P.-G. Obligă reclamanta să plătească pârâţilor suma de 2500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel şi motivele se vor depune la Judecătoria Turda. Pronunţată astăzi, 19.07.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  1729/2022  19.07.2022”, este soluția dată de Judecătoria Turda, pe care Liliana Moldovan o poate ataca prin apel.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: