spot_img

Informează-te, lucrează legal și cunoaște-ți drepturile pentru a fi protejat

Date:

Share post:

Ministerul Muncii și Protecției Sociale , prin intermediul Inspecției Muncii și a  Inspectoratelor Teritoriale de Muncă , aduce în atenția cetățenilor  români, care doresc să lucreze în străinătate,  necesitatea unei informări corecte și din surse autorizate  înaintea luării oricărei decizii.

În acest sens, Ministerul Muncii și Protecției Sociale pune la dispoziția persoanelor interesate materiale informative , care pot fi accesate la următorul link:

http://mmuncii.ro/j33/index.php/ro/2014-domenii/afaceri-europene-%C8%99i-rela%C8%9Bii-interna%C8%9Bionale/6218-2021-lucrator-sezonier-de

dar și broșuri în format scris, pe care care inspectoratele teritoriale de muncă le –au diseminat în locuri consacrate ca având afluență de persoane, broșuri ce cuprind informații utile privind munca în Germania.

Scopul acestui demers este de a ne asigura că cetățenii , care decid să muncească sezonier în Germania cunosc ce drepturi au și știu cui să se adreseze dacă întâmpină probleme, pentru a evita, în acest fel, situațiile de abuz asupra lucrătorilor români.

 

          Inspector Șef,

          Daniel Păcurariu

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

770 de tone de material antiderapant au fost folosite în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă     Consiliul Judeţean...

Material antiderapant împrăștiat pentru combaterea poleiului

Pe raza județului Cluj nu există drumuri județene blocate...

Accident la Bontida – 4 victime

Un accident la Bontida a determinat forte majore de...
%d bloggers like this: