spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc?

Hai să vedeți cum o să reușesc, prin acest...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Info Ceanu Mare – pagina de „informare” utilizată ca armă sub steag fals!

Este perioada alegerilor și, de cele mai multe ori, această perioadă aduce cu ea tot felul de „dezvăluiri senzaționale”, lansate de „elemente obiective și imparțiale”, care – de cele mai multe ori sunt coordonate politic.

Unul dintre aceste „elemente obiective și imparțiale” este pagina de facebook Info Ceanu Mare, lansată în 28 februarie 2024, cu scopul vădit de a discredita o parte din candidații la Primăria Ceanu Mare.

Spunem „o parte” deoarece din cei 6 candidați la primărie, singura de care nu s-a legat și refuză, cu abnegație, să se lege este Ana Liliana Moldovan, fostul primar al comunei Ceanu Mare, actual candidat al PNL la Primărie (cu șanse 0 să ajungă primar, lucru confirmat chiar și de liderii liberali din zonă).

În încercarea disperată de a-i discredita pe toți contracandidații, Info Ceanu Mare se leagă, cu precădere, de achizițiile … cu presa ale actualei conduceri administrative din Comună.

Dacă ne legăm doar de presă, e clar că toate celelalte investiții și realizări ale lui Virgil Păcurar sunt fără cusur… nu la fel s-ar putea spune despre Ana Liliana Moldovan, fostul primar cu două plângeri penale la DNA.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img