fbpx
HomeStiri din ClujIncompetenţă de cartea recordurilor în cazul finalizării Centrului de Management Integrat al...
spot_img
spot_img

Incompetenţă de cartea recordurilor în cazul finalizării Centrului de Management Integrat al Deşeurilor

- Publicitate -
spot_img

Proiectul `Centrul de Management Integrat al Deşeurilor` este cel mai răsunător eşec al Executivului Consiliului Judeţean Cluj din ultimii şapte-opt ani, de la prelungirea anuală a termenului de finalizare, la pierderea a milioane de euro şi până la acuzaţiile procurorilor anticorupţie, conform cărora, bugetul județului Cluj a fost prejudiciat cu peste 13 milioane de lei, din cauza funcționarilor publici din echipa de implementare a proiectului.

Alin Tişe (PNL), Horea Uioreanu (PNL), Mihai Seplecan (PNL), Vákár István (UDMR), apoi iar Alin Tişe (PNL), au promis anual FINALIZAREA proiectului, cea mai recentă declaraţie fiind a dlui. Alin Tişe, care în 2018 anunţa: “În sfârşit, Centrul de Deşeuri intră în linie dreaptă, în sensul că lucrările pe care le-am făcut în acest an sunt consistente şi ne dau speraţă că anul 2018 va fi anul în care acest Centru de Deşeuri va fi, în sfârşit, terminat. Îmi pot asuma astăzi o promisiune că anul 2018 va fi anul în care acest centru va fi dat în funcţiune clujenilor, respectiv pentru toate primăriile”

Pentru bâlbâielile proiectului, în primul rând responsabil este  dl. Alin Tişe, care în două rânduri a condus instituţia, alături de majoritatea PDL, apoi PNL.  Situaţia depozitării deşeurilor din Cluj este una critică, nefinalizarea CMID la timp, generând munţi de gunoaie şi punând în pericol sănătatea clujenilor, prin urmare, îi solicit dlui. Alin Tişe să răspundă SINCER la următoarele întrebări:

  1. Când va fi finalizat proiectul CMID – anul şi luna finalizării?
  2. În cazul în care proiectul nu este finalizat şi functional în 2019, vă veţi da demisia? 

 

Deputat Gabriel Horia Nasra

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: