fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaIncendiul din Piata Centrala Turda, rodul unei maini criminale

Incendiul din Piata Centrala Turda, rodul unei maini criminale

spot_img

In cursul serii de ieri, la o ghereta de tip fast-food a izbucnit un incendiu de proportii.

“Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe gherete comerciale din Piața Centrală din Turda.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în acestă seară pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins trei gherete, situate în piața agroalimentară din Piața Republicii, municipiul Turda.


Apelul de urgență a venit în jurul orei 18.20, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, unde au găsit o gheretă în care se comercializau legume-fructe, cuprinsă în totalitate de flăcări și care se extinseră la alte două gherete, în care funcționa o plăcintărie, iar cea de-a doua era dezafectată.


În momentul izbucnirii incendiului nu se aflau persoane în incinta pieței agroalimentare, astfel că nu au fost necesare măsuri de evacuare și nu au fost persoane care să solicite consult medical.
Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de o oră, iar intervenția pompierilor a împiedicat propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.”, transmitea, aseara, ISU Cluj.

Ei bine, potrivit celor mai recente informatii publicate de colegii de la TurdaNews, se pare ca incendiul a fost cauzat INTENTIONAT.

Poliția din cadrul Municipiului Turda efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă. În cadrul activităților urmând a fi stabilite împrejurările și toate celelalte aspecte de interes pentru cauză”, transmite IPJ Cluj, pentru sursa citata.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: