spot_img

Incendiu la Bogata – un barbat a murit

Date:

Share post:

Un bărbat, în vârstă de cca. 60 de ani, a fost găsit fără suflare în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu, care se manifestat într-una dintre camerele casei în care locuia.


Două autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului Turda, au fost alertate în jurul orei 10.40, ca urmare a incendiului care a cuprins casa de locuit din localitatea Bogata, comuna Călărași. Pompierii au găsit într-una din încăperile casei mai multe focare ce ardeau mocnit, precum și corpul bărbatului care prezenta traume incompatibile cu viața, situație în care nu au mai put fi aplicate manevrele de resuscitare.


Stingerea focarelor s-a realizat imediat, însă pentru bărbat nu s-a mai put face altceva decât să se constate decesul. Cercetările preliminare au stabilit că cel mai probabil focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a imobilului.


Reamintim faptul că improvizațiile și exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice este principala categorie de împrejurări determinante ale incendiilor din România, din punct de vedere al frecvenței înregistrate, drept pentru care atragem încă o dată atenția asupra respectării regulilor de exploatare corectă a acestora.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Accident la ieșire din Luna, spre Luncani – detalii și cauze!

Deși inițial s-a transmis că ar fi vorba despre...

Cuplu de lângă Câmpia Turzii, arestat după ce au tâlhărit un bărbat, la Aiud

La data de 27 decembrie 2022, în jurul orei...

Vezi cum decurg lucrarile la aductiunea de apa catre Calarasi, Luna, Luncani si Gligoresti

ℹ️ 💦Lucrările de modernizare a infrastructurii de apă și...

Accident GROAZNIC la Cluj – o femeie a ajuns la Terapie Intensivă

Două autoturisme s-au ciocnit, în această seară, pe strada...
%d bloggers like this: