spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Incendiu la ALBALACT – Intervenție masivă a pompierilor

În această dimineață, în jurul orelor 10:00, un incendiu puternic și violent a izbucnit la sediul Albalact din localitatea Oiejdea, județul Alba.

La fața locului, pentru limitarea pagubelor și pentru salvarea eventualilor răniți, s-au deplasat detașamente masive a Pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba.

Defapt, a fost vorba despre un exercițiu de pregătire în astfel de situații, care s-a desfășurat după un scenariu bine stabilit.

„Exercițiu al Detașamentului de pompieri Alba Iulia în cooperare cu un echipaj C.B.R.N.din cadrul ISU Sibiu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la centrala termică și urmat de o explozie la instalația de răcire (afectând recipientele cu amoniac, aflate în apropiere) a SC Albalact SA. În urma exploziei au fost rănite trei persoane. Pentru stingerea incendiului și salvarea victimelor s-a intervenit cu patru autospeciale complexe de intervenție, o autospeciala C.B.R.N., o ambulanță SMURD B2 și 15 subofițeri. sursa foto: ISU Alba #POMPIERII#ISUAB”, precizează ISU Alba.

Toate fotografiile de la exercițiu pot fi găsite aici

spot_img
spot_img