spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

INCENDIU FOARTE PUTERNIC la Spitalul Județean Alba – o lumânare aprinsă a ars un salon întreg

Alarma s-a dat în jurul orei 4:00, când echipajele ISU au fost alertate prin SNUAU 112 cu privire la un incendiu care a izbucnit la etajul 2 al Spitalului Județean de Urgență Alba.

O lumânare aprinsă de o infirmieră în memoria unei persoane care decedase a cauzat un incendiu de proporții într-un salon de pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Alba.

Holul a fost inundat cu fum, iar ca urmare a incendiului, două persoane au fost rănite, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Alba.

”Într-un salon în care era o persoană decedată anterior, o infirmieră a vrut să aprindă o lumânare, a scăpat chibritele jos și s-au aprins niște materiale textile, hainele infirmierei… asistenta care era în zonă a încercat să stingă cu o pătură și cu un stingător, nu a reușit… Incendiul s-a manifestat doar în acel salon, s-a inundat cu fum holul secției ATI și, ca victime, infirmiera respectivă a fost cu arsuri pe 25% din suprafața corpului și a fost transportată la UPU cu arsuri la nivelul gambelor, arsuri de gradul 1 și 2 și la nivelul pălmii și o doamnă asistentă cu intoxicație cu fum. I s-a administrat oxigen și acum este în afara oricărui pericol” a spus colonelul Cornel Oprișa de la ISU Alba, citat de alba24.ro

Coincidența face că, în urmă cu câteva ore, la același spital se desfășurase un exercițiu cu simulare de incendiu.

spot_imgspot_img