spot_img

Încă un pas spre definitivarea directorilor și adjuncților în școlile clujene

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

 În perioada 16-18 martie 2022, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a desfășurat, conform graficului comunicat, proba de interviu, din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, din județul Cluj, sesiunea ianuarie-aprilie 2022.

 

Cei 34 de candidați care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă au completat 32 de opțiuni pentru cele 39 de posturi vacante în această sesiune.

 

Ca urmare a finalizării probei de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, 27 de candidați au fost declarați admiși, iar 3 candidați au fost respinși, 1 candidat s-a retras și 1 candidat nu s-a prezentat la această probă.

 

În județul Cluj, ulterior desfășurării probei de interviu, au fost depuse 4 contestații, aflate în etapa de soluționare, potrivit calendarului prevăzut prin metodologia de concurs.

 

 Calendarul desfășurării următoarelor etape din cadrul concursului:

  • 29 martie_Afișarea rezultatelor finale ale concursului;
  • 30 martie_Exprimarea opțiunilor candidaților declarați admiși pentru mai multe unități de învățământ;
  • 31 martie_Validarea rezultatelor finale;
  • 4 aprilie_ Emiterea deciziilor de numire a directorilor (cu intrare în vigoare din 19 aprilie 2022).

 

 La nivelul județului Cluj, 17 funcții de director/director adjunct (11 director; 6 director adjunct) urmează să fie ocupate prin detașare în interesul învățământului, conform legislației în vigoare.

 

Afișarea listei cu rezultatele finale se va realiza prin anonimizarea datelor cu caracter personal, în baza codului unic comunicat fiecărui candidat. Măsura este în acord cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din „Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD)”, precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

Rezultatele finale vor fi afișate la sediul instituției I.Ș.J. Cluj, strada Argeș nr.24, Cluj-Napoca, precum și pe site-ul I.Ș.J. Cluj, în conformitate cu prevederile procedurilor și a metodologiei în vigoare.

                                                                                  

                                                                      COMUNICARE INSTITUȚIONALĂ I.Ș.J. CLUJ

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de FURTUNĂ în județele Cluj și Alba

Interval de valabilitate: 10 mai, ora 13 - 10 mai, ora 21Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuatăZone afectate:...

5.866 elevi din clasele a II-a, din județul Cluj, vor susține probele scrise din cadrul Evaluării Naționale la finalul clasei a II-a, sesiunea mai 2022

În perioada 10-12 mai 2022, la nivelul județului Cluj, 5.866 de elevi din clasele a II-a, dintre care...

A început proiectarea Spitalului Regional de Urgență Cluj

Câștigătorul licitației este Asocierea 3TI Progetti Italia – Ingineria Integrata S.p.A, Aduro Impex SRL, ATI Project SRL –...

În zona de munte a județului Cluj se fură lemne la greu

La data de 7 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin și cei...
spot_img

EXCLUSIV: 5 pentru Câmpia Turzii – rezultatele celui mai nou sondaj de opinie

În contextul în care ne mai desparte un an până la alegerile locale din vara lui 2020, RefleqtMedia a realizat, la fel ca la...
%d bloggers like this: