spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Încă o dovadă că Plaquenil și Kaletra FAC MAI MULT RĂU DECÂT BINE! Flavia Groșan – pneumologul care a vindecat 1000 de români CU PROPRIA SCHEMĂ DE TRATAMENT!

Flavia Groșan este unul dintre cei mai apreciați bronho-pneumologi din Vestul Țării. În anul care s-a scurs de la primele cazuri de COVID-19 raportate în România, aceasta a vindecat – la Oradea – peste 1000 de oameni de COVID0-19.

Particularitatea acestui pneumolog este că a încălcat protocolul INCOMPETENT, INAPT ȘI PERICULOS, PE CARE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII ÎNCĂ ÎL RECOMANDĂ!

Se opune utilizării în exces a oxigenului și spune că tot ceea ce trebuie să facă medicii este să împiedice ca cei care au COVID-19 să ajungă în ATI.

„Am ajuns la concluzia, după ce am văzut câteva vedete proaspăt ieșite din spitale Covid, speriate, palide, încercănate, că oxigenul în exces cam te tâmpește. Cred că dă o stare de acidoză a creierului cu edem cerebral.

De asta primul lucru pe care il fac la pacienții mei care imi solicita un program de recuperare este sa l scot de pe concentratorul din dotare. Micșorez debitul la minim, reduc numărul de ore de administrare, cresc saturatia prin alte mijloace si eliberez creierul. Ii permit sa preia rolul de conducere al organismului. Nu cred ca gândesc prost. Decat sa te conducă un aparat, mai bine capul tău. PS Va place cum gândesc eu medicina?” scrie dr. Flavia Groșan.

Ceea ce este cel mai important este faptul că dr. Flavia Groșan susține că în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul terapeutic utilizat de medicii români pentru Covid omoară, de fapt, bolnavii.

”Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei. Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față. Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, declară dr. Flavia Groșan pentru publicația National.ro

Medicul pneumolog atrage atenția că supradozajele de oxigen administrate în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienților.

”În saturațiile de oxigen de peste 80% eu mă duc cu doze foarte mici de oxigen, 2-3 litri pe minut și timp scurt pe zi, 4-5 ore. Oxigenul în exces inhibă creierul, pentru că normal creierul controlează organismul, nu un aparat. Eu aici nu am fost de acord cu ei deloc, cu dozele foarte mari de oxigen pe care le administrează, cu 20 de litri îi bagă în acidoză, în edem cerebral. Pentru că ei nu sesizează că oxigenul ține saturația, dar crește în același timp dioxidul de carbon în creier și fac edem cerebral și mor. Eu mă duc pe medicație ca să controlez saturația din oxigen. Oxigen foarte puțin și apoi la plimbare. Heparina mea este plimbarea, obligatoriu, un minut pe oră te plimbi, masă-pat, masă-geam, masă-bucătărie. Eu nu dau heparină pentru că mi-e frică să nu facă hemoragie alveolară, pentru că pacienții intră pe picioarele lor și se degradează extraordinar de repede, în 3-4 zile ei sunt în ATI. Dacă eu mă sperii la 80% saturație atunci mă las de meserie, iar ei sub 90 îi bagă în spital. Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturație. Medicul de familie a trimis salvarea după el, dar omul a spus că preferă să moară acasă decât să se ducă în spital și a apelat la mine. Am reușit să îl vindec fără spitalizare și doar cu o doză mică de oxigen. M-am dus pe medicație calm, frumos până când l-am vindecat. Dacă se ducea în spital îl intubau pe loc”, mai spune Flavia Groșan.

Cât privește utilizarea combinației Lopanivir/Ritonavir (Kaletra), Flavia Groșan afirmă că acest tratament AGRAVEAZĂ STAREA PACIENTULUI!

”Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții. Aceste asistente au salvat viața bolnavilor. Le mai dau în spitale și Codeină să oprească tusea și toate secrețiile rămân în plămâni, ei zic că sunt cheaguri, eu zic că sunt secreții inflamatorii, saturația începe să scadă, devin agitați că nu pot respira, îi sedează, îi pun pe mască și după care Dumnezeu cu mila”, afirmă pneumologul bihorean.

RefleqtMedia a ridicat, inclusiv la nivel oficial, chestiunea INUTILITĂȚII ȘI PERICOLULUI pe care-l reprezintă Kalletra! Din nefericire, Raed Arafat nu ne-a răspuns la această interpelare, așa cum  a răspuns la multe altele!

În schimb, în continuare, protocolul de tratament anti-COVID-19 este compus, în mare măsură din Kalletra și Plaquenil!

spot_img
spot_img
spot_img