14.9 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSÎncă cinci județe primesc finanțare prin Programul ”Anghel Saligny” - județul Cluj...

Încă cinci județe primesc finanțare prin Programul ”Anghel Saligny” – județul Cluj iar a fost sărit de la rând

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și ADministrației a anunțat aprobarea proiectelor aferente programului național de dezvoltare „Anghel Saligny” pentru încă 5 județe din România.

Este vorba despre Bacău, Olt, Dolj, Suceava și Constanța. Acestea se adaugă altor 16 județe, care au primit deja finanțările, respectiv: Alba, Arad, Argeș, Bihor, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Mureș, Sibiu, Tulcea și Vâlcea, precum și sectoarelor municipiului București.

Cu oameni în Cancelaria Primului Ministru, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, precum și Ministerul Apărării Naționale, județul Cluj a fost – încă odată – sărit de la rând.

Asta, în condițiile în care, la singura interacțiune a lui Nicolae Ciucă, cu primarii din județ, aceștia din urmă aproape i-au sărit în cap premierului, acuzându-l că nu dă drumul la proiecte.

În acest context, ne întrebăm serios: ce influență mai are PNL Cluj la București (că PSD-ul clujean e pe nicăieri, oricum)?

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: