spot_img
spot_img

Încă 3 secțiuni din Autostrada Tranilivania intră în linie dreaptă

spot_img

CNAIR SA a retransmis spre validare la ANAP documentațiile de atribuire aferente următoarelor proceduri de achiziție publică:

1. Proiectare și execuție Autostrada Brașov – Târgu MureșCluj – Oradea, Subsecțiunea 3A2: Nădășelu – Mihăiești (km 8+700 – km 25+500) în lungime de 16,80 km și Subsecțiunea 3B1: Mihăiești – Zimbor (km 0+000 – km 13+260) în lungime de 13,26 km
Întreaga Subsecțiune 3A2 se desfășoară pe teritoriul județului Cluj și traversează unităţile teritorial administrative: Garbău (km 8+700 – km 13+100) și Sînpaul (km 13+100 – km 25+500).

Subsecțiunea 3B1 se desfășoară pe teritoriile județelor Cluj și Sălaj și traverseaza unităţile teritorial administrative Sînpaul (km 0+000 – km 0+920), județul Cluj și Zimbor (km 0 + 920 – km 13+260), județul Salaj.

Durata contractului este de 96 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

2. Proiectare și execuție Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Subsecțiunea 3B2: Zimbor – Poarta Sălajului (km 13+260 – km 25+500) în lungime de 12,24 km

Traseul Subsecțiunii 3B2 începe după intersecția autostrăzii cu DN 1G, km 13+260 [Huedin – Zimbor – Tihau (DN 1G)], unde a fost prevăzut un nod rutier, apoi traseul autostrăzii se înscrie între dealurile Fânețelor și Lupului, în lungul Văii Capusu, intersectează DC 56 în Valea Glodului, între localitățile Bercea și Santa Maria, îndreptandu-se către nord până la intersecția cu DJ 108A (Românești – Agrij), la vest de localitatea Poarta Sălajului.

Durata contractului este de 96 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

3. Proiectare și execuție Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3B: Mihăiești – Suplacu de Barcău, Subsecțiunea 3B5: Nușfalău – Suplacu de Barcău (km 66+500 – km 80+054.044) în lungime de 13,554 km

Traseul Subsecțiunii 3B5 începe la km 66+500. La km 67+740, unde autostrada intersecteazaă DN1H (Aleșd – Nușfalău – Șimleul Silvaniei – Jibou – Rastoci) deviat, a fost prevăzut nodul rutier Nușfalău. Începând cu km 70+000 și până la sfârșitul secțiunii 3B (km 80+054), traseul autostrăzii se desfășoară într-o zonă plată, paralel cu calea ferata 413 (Șimleul Silvaniei – Săcuieni Bihor) și DN 19B (Săcuieni – Marghita – Nușfalău) până la intersecția cu DC 93 (Marca – Port).

Durata contractului este de 84 luni și cuprinde: 6 luni perioada de proiectare, 18 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Dupa reverificarea și aprobarea acestora de către ANAP, CNAIR SA va publica anunțurile de participare în cadrul platformei SICAP.
https://bit.ly/2SjXxVj

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

3 copii au fost raniti in accidentul de aseara, de la Turda

La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei...

Haita de 7 maidanezi, pe strazile Turzii

Oare Turda nu mai are serviciu de ecarisaj? O haita...

Cand umanitatea depaseste orgoliile! U Cluj strange fonduri pentru bebelusul unui fost CFR-ist

”U” este alături de Tiago Miclăuș! 🙏🏼 🏁 FC Universitatea...

Ce de gasca sunt parlamentarii puterii cu mafia gunoaielor

Ce s-a întâmplat astăzi în comisia de mediu este...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Teatrul Aureliu Manea Turda la Timișoara – SOLD-OUT

One man show-ul „S-a întâmplat într-o joi” de Elise...

Propagandă electorală ILEGALĂ la PMP Cluj

De mai multe zile, cetățenii din Turda și Câmpia...

Presupusul ucigaș al Beatei Molnar a fost capturat, vezi unde se ascundea!

Bone Ferencz, presupusul ucigaș al profesoarei de la Universitatea...

Pompierii din județul Alba au fost la datorie în acest week-end

În perioada 14-20 august 2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situații...

Oare … legea mirosurilor se aplică la Câmpia Turzii?

Adoptată în urmă cu două săptămâni, Legea Mirosurilor prevede...
spot_img
spot_imgspot_img

Accident rutier VIOLENT la Târnăveni

Un accident rutier violent s-a petrecut azi noapte la Tarnaveni. Pe fondul vitezei excesive, un sofer a pierdut controlul volanului, izbindu-se de peretele unei case. "Impact...

Cocalarul tot cocalar – a aruncat gunoiul pe marginea drumului

Pe Drumul Mocanilor (str. Gheorghe Barițiu) au fost identificate mai multe zone unde au fost depozitate ilegal deșeuri menajere. Poliția Locală desfășoară acțiuni specifice pentru...

Oribil! Copii de gimnaziu obligati sa citeasca o carte cu incest si abuz sexual

Profesorii de literatura nu prididesc sa ne uimeasca. In aceasta seara, o angajata a bibliotecii din Cluj a relatat un caz socant. "Tocmai am vorbit...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: