fbpx
spot_img
spot_img

Încă 22 de drogați la Electric Castle / Boc și Cîțu mai fac băi de mulțime?

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Ediția „Specială” din acest an a Electric Castle pare să fie locul ideal pentru narcomani. Oare Boc și Cîțu sunt de acord cu acest comportament? Sau băile de mulțime au fost așa „de sanchi”?

- Advertisement -
- Advertisement -

Jandarmeria Cluj a dat publicității un nou comunicat vis-a-vis de ziua a doua de activități la Electric Castle Bonțida.

Dacă vineri, „doar” 9 persoane au fost prinse cu „coxu” în punguliță, acum numărul a crescut la 22.

 În cea de-a doua zi de festival au fost constatate în total 42 de infracțiuni.

           Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca care au acționat cu ocazia desfăşurării festivalului Electric Castle au constatat un număr de 22 infracțiuni care vizează încălcări ale Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri și 3 sancțiuni contravenționale aplicate la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice

           Polițiștii au luat măsuri ferme pentru a menține un climat de siguranță atât în incinta festivalului, cât și în proximitatea acestuia. Participanții la festival au fost întâmpinați de polițiști de prevenire cu recomandări, sfaturi și experimente menite să ajute la răspândirea gradului de conştientizare cu privire la efectele nocive ale consumului de substanțe interzise și alcool.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au constatat 20 fapte penale care vizează încălcări ale Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

          Pe linie contravențională, polițiștii au aplicat 22 sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale legislaţiei rutiere în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002. De asemenea, ca măsuri complementare, au fost reținute 9 permise de conducere.

         Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Avram Iancu” al județului Cluj a monitorizat tipurile de risc aflate în domeniul de competență pe timpul desfășurării festivalului de muzică și a asigurat răspunsul operativ în cazul situațiilor de urgență.

             Astfel, personalul ISU și SMURD Cluj a acordat prim ajutor calificat și asistență medicală de urgență unui număr de 76 de persoane, nu au fost transportate persoane la unitățile spitalicești.

              Activitățile pentru asigurarea ordinii publice și de control, cât şi cele pentru prevenirea situațiilor de urgență vor continua și în zilele următoare, astfel încât participanții să fie în siguranță.”, se arată în comunicat.

Culmea e că, pentru a mai câștiga niște capital politic, șubrezit serios de proasta guvernare a lui Florin Cîțu, atât premierul, cât și primarul Clujului s-au dus la „Electric” ca să se dea tinerei și să-și facă băi de mulțime.

Oare sunt de acord cu traficul de droguri? 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: