19.2 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeStiri - national„În uniforma aia varză...” până și polițiștii sunt rușinați de noua uniformă

„În uniforma aia varză…” până și polițiștii sunt rușinați de noua uniformă

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Statul român a cheltuit 9.600.000 de euro pentru cele mai noi seturi de uniforme ale polițiștilor.

Problema este că … uniformele sunt absolut execrabile, și nu o spunem noi, o spun chiar polițiștii.

Sindicatul Sidepol a publicat imaginile cu noile uniforme, iar propriile lor comentarii sunt extraordinare.

„Vă prezentăm în “exclusivitate” așa-zisa nouă uniformă din “Bazar Europa” a cărei valoare financiară se presupune că ar ajunge la formidabila suma de 5.000 de lei.

Acum un an de zile eram “asigurați” de conducerea Poliției Române că “noua uniformă” va fi top. Într-adevăr, dacă ar fi un clasament pentru creațiile amatorilor croitori această uniformă ar fi în acel “top”.

A fost nevoie de ani de zile pentru ca Poliția Română sa poată elabora tacit și în bătaie de joc o uniformă, fără a consulta în mod real pe nimeni asupra modelului acesteia.

Cu siguranță acest proces de schimbare a uniformei va deveni studiu de caz pentru instituțiile europene de poliție la categoria: -AȘA NU-

Începând de la încălțămintea care se prezintă execrabil în ciuda prețurilor ridicate, aproximativ 350 de lei pentru adidași (“pantofi tactici”) și 400 de leipentru “ghetuțele de vara” și până la șepcuța cu inscripție brodată, totul e glumă! Una proastă!

Inevitabilul s-a produs, deși am sperat la ceva mai bun lipsa consultărilor, a transparenței și a dialogului social, toate au condus către un dezastru monumental de imagine și logistică pentru instituție și polițiști.

Vom solicita I.G.P.R., ca măcar în al 12-lea ceas, aceste uniforme primite de ofițerii promoției iulie 2022 să rămână la nivel experimental astfel încât “grosul” echipamentului ce urmează a fi livrat din toamnă să fie la alte standarde, altfel ne vom vedea puși în fața unui dezastru ce va costa instituția sute de milioane de lei.

P.S. alte comentarii și observații sunt de prisos, imaginile vorbesc de la sine.”, transmite echipa Sidepol.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: