16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaIn ultima zi a campaniei electorale, Daniel Buda i-a jignit pe turdeni

In ultima zi a campaniei electorale, Daniel Buda i-a jignit pe turdeni

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Aflat in vizita in Turda, europarlamentarul, Daniel Buda a adus grave jigniri turdenilor, numind orasul lor “Teleormanul Transilvaniei”.

“Turda, Teleormanul Transilvaniei!

Șoc și groază! În orașul care, până mai ieri, era un punct de atracție turistică și un important centru economic al județului Cluj, astăzi, din păcate, sub guvernarea sultanului înscăunat pe post de primar, care nici măcar un amărât de cort nu i-a lăsat pe colegii de la PNL să își pună în oraș, care își trimite gealații să rotească panoul electoral cu afișele PNL către perete, doar, doar să nu se vadă, îți dă impresia că ai aterizat într-un film de groază a lui Hitchcock.”, a spus Buda.

Ii reamintim europarlamentarului atat ca Turda RAMANE un pol al turismului ardelean, dar si ca turdenii sunt oameni frumosi, inteligenti si care nu pun botul la manipularile europarlamentarilor.

Cat priveste apelativul de “sultan” pe care Buda i l-a atribuit primarului turdean, Cristian Matei, tinem sa precizam ca altul era Suleyman, unul pe care Buda l-a scos din multe belele cu numar de inregistrare.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: