16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeCluj NewsÎn timp ce șefii județeni ai PSD se plâng că banii din...

În timp ce șefii județeni ai PSD se plâng că banii din subvenții NU VIN ÎN TERITORIU, instituțiile de presă primesc fonduri GROASE

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

G4Media.ro a publicat o serie de informații controversate privind modul în care PSD a cheltuit subvențiile primite în anul 2018.

În conformitate cu informațiile publicate de entitatea de presă din capitală, către entități de presă sau de PR din județul Cluj au fost virate sume groase, de ordinul milioanelor de lei.

Pagina Ciudatului SRL aparţine jurnalistului Alexa Liviu Doru Alin şi Budean Adriana-Liliana. Cei doi editează publicaţia Ziardecluj.ro. Societatea ar fi încasat în 2018 1.293.000 de lei de la PSD.

IRES SRL. Ar fi primit în 2017 şi 2018 suma de 1.845.904 lei. A aparţinut până în martie 2016 lui Vasile Dîncu. Firma a fost vândută către omul de afaceri clujean Ovidiu Iacob Turcu. ”, scrie g4media.ro

Toate astea în timp ce liderii județeni ai PSD se plâng de faptul că organizațiile lor sunt cufundate în datorii și că trebuie să se descurce „pe banii lor” pentru a susține activitatea din teritoriu.

Alți bani primiți de PSD s-au dus către DCNews.ro, Piar Advertising, Zenvertising sau Ridzone Creative.

Dar … oare banii PNL-ului unde se duc? Despre asta nu se interesează NIMENI!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: