fbpx
spot_img
spot_img

În timp ce colegii de partid le cer demisia, Lojigan îi roagă pe consilierii PSD să-i voteze proiectul

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

În cadrul unei conferințe de presă organizată la Incubatorul de Afaceri, Dorin Lojigan a declarat că a convocat Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii într-o ședință de îndată, pentru mâine, de la ora 16:00, pentru a se repune la vot proiectul privind protocolul de colaborare cu IPJ Cluj și Prefectura Cluj.

„Îi rog pe toți consilierii locali să dea dovadă de responsabilitate și să vină la ședință, să voteze proiectul și astfel să aibă șansa ca, peste ani, să le spună copiilor și nepoților că și ei au pus umărul la acest proiect”, a spus Lojigan.

În tot acest timp, subalternii lui Lojigan promovează masiv atât o petiție online prin care li se cere demisia consilierilor locali PSD, dar și un facebook-event, inițiat de Ziarul 21, prin care „toți locuitorii municipiului Câmpia Turzii sunt invitați la ședința de mâine” – o presiune inutilă și o unealtă care ar putea face ca lucrurile să degenereze.

Astfel, mâine de la ora 16:00, există posibilitatea ca niciunul dintre cei 7 consilieri locali cărora liberalii le cer demisia și care sunt huliți și înjurați pe rețelele de socializare, la îndemnul Liberalilor din Câmpia Turzii să nu participe la ședința de îndată și, încă odată, proiectul să cadă.

„Puteți lăsa o urare… celor 7 magnifici” – este doar unul dintre îndemnurile subliminare postate de Marian Lechințan, membru PNL și angajat al Serviciului Cultură din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Așadar, nu putem vorbi nici despre consens politic și nici despre colaborare politică, ci despre demersuri meschine și subterfugii prin care se încearcă punerea de presiune asupra consilierilor locali.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: