spot_img
spot_img

În timp ce colegii de partid le cer demisia, Lojigan îi roagă pe consilierii PSD să-i voteze proiectul

spot_img

În cadrul unei conferințe de presă organizată la Incubatorul de Afaceri, Dorin Lojigan a declarat că a convocat Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii într-o ședință de îndată, pentru mâine, de la ora 16:00, pentru a se repune la vot proiectul privind protocolul de colaborare cu IPJ Cluj și Prefectura Cluj.

„Îi rog pe toți consilierii locali să dea dovadă de responsabilitate și să vină la ședință, să voteze proiectul și astfel să aibă șansa ca, peste ani, să le spună copiilor și nepoților că și ei au pus umărul la acest proiect”, a spus Lojigan.

În tot acest timp, subalternii lui Lojigan promovează masiv atât o petiție online prin care li se cere demisia consilierilor locali PSD, dar și un facebook-event, inițiat de Ziarul 21, prin care „toți locuitorii municipiului Câmpia Turzii sunt invitați la ședința de mâine” – o presiune inutilă și o unealtă care ar putea face ca lucrurile să degenereze.

Astfel, mâine de la ora 16:00, există posibilitatea ca niciunul dintre cei 7 consilieri locali cărora liberalii le cer demisia și care sunt huliți și înjurați pe rețelele de socializare, la îndemnul Liberalilor din Câmpia Turzii să nu participe la ședința de îndată și, încă odată, proiectul să cadă.

„Puteți lăsa o urare… celor 7 magnifici” – este doar unul dintre îndemnurile subliminare postate de Marian Lechințan, membru PNL și angajat al Serviciului Cultură din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Așadar, nu putem vorbi nici despre consens politic și nici despre colaborare politică, ci despre demersuri meschine și subterfugii prin care se încearcă punerea de presiune asupra consilierilor locali.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Accident rutier MORTAL pe A1

Secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor...

IPJ Cluj revine cu date despre accidentul rutier de la Turda – o femeie a fost rănită

Două autoturisme s-au ciocnit, în această seară, în cartierul...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Cel mai sanatos targ culinar are loc la Alba Iulia

”Târgu′ lu′ pește” - fie el prăjit, fiert, la...

Puhoaiele au făcut prăpăd în județul Cluj – drumuri surpate, case inundate și COD ROȘU

Ploile abătute asupra județului Cluj, în această după-amiază, au...

ANUNȚ -ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII-

Începând cu data de 8 iulie 2020, la nivelul...

Descoperire MACABRĂ la Câmpia Turzii

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, astăzi, pe strada...
spot_img
spot_imgspot_img

Ceremonie de sfințire a clopotului capelei mortuare din satul Viișoara

„Ne naștem spre a muri. Murim spre a renaște”, așa a început discursul primarului comunei Viișoara, din județul Cluj, Ioan Roman, la ceremonia de...

Șase cazuri de gripă, în Alba, în acest sezon: Recomandări pentru prevenirea răspândirii și sfaturi în cazul apariției simptomelor

În acest sezon în județul Alba s-au înregistrat șase cazuri de gripă – confirmate de către laboratorul Institutului Cantacuzino București –, toate cu o...

După ce a fost blamat pentru că susține familia tradițională, Puya lansează piesa „Political Correct”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oO6MkUPnAOk&w=560&h=315] Anul trecut, un club din Cluj Napoca a renunțat la un contract de colaborare cu trupa La Familia, după ce membri trupei, Puya...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: