fbpx
HomeDEZVĂLUIRIÎn caz de incendiu, pacienții spitalului din Câmpia Turzii ar arde ca...
spot_img
spot_img

În caz de incendiu, pacienții spitalului din Câmpia Turzii ar arde ca șobolanii, iată de ce!

- Publicitate -
spot_img

În urmă cu o lună, când a fost incendiul de la spitalul din Neamț, RefleqtMedia a solicitat informații cu privire la autorizațiile pentru securitate la incendiu de care dispune Spitalul „Dr. Cornel Igna”.

Ei bine, în conformitate cu informațiile pe care le-am primit, această unitate medicală NU DEȚINE AUTORIZAȚIE privind securitatea la incendiu.

De altfel, unitatea de la Câmpia Turzii, în teorie nici nu ar avea nevoie de autorizație din cauza unei chichițe legislative.

Astfel, clădirile care sunt mai vechi de 20 de ani nu au nevoie de această autorizație, decât în eventualitatea efectuării unor lucrări de reparații și modificări la clădiri.

În condițiile în care la Câmpia Turzii nu s-au făcut recompartimentări ci doar spoieli ieftine, nu este nevoie de această autorizație.

Ei bine, de această chichiță legislativă se prevalează conducerea spitalului pentru a nu investi bani adevărați în servicii de securitate la incendiu. Astfel, de „sprinklere” nu poate fi vorba și în caz de incendiu, medicii și asistentele se bazează pe extinctoarele de pe holurile spitalului, până la venirea pompierilor.

În condițiile în care există țevi de livrare a oxigenului în TOATE SALOANELE din spital, în eventualitatea unei mici scântei, pericolul este MARE!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: