fbpx
HomeStiri - nationalÎn atenția angajatorilor care încheie contracte de muncă cu cetățeni străini-non UE
spot_img
spot_img

În atenția angajatorilor care încheie contracte de muncă cu cetățeni străini-non UE

- Publicitate -
spot_img

Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj împreună cu Inspectoratul General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Cluj, organizează  în data de 08.10.2019, ora 10.00, în sala de consiliu a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj, Cluj-Napoca,  Str.G.Coșbuc, nr.2,  o întâlnire cu reprezentanți ai angajatorilor care încheie contracte de muncă cu cetățeni străini-extra comunitari.

Această întâlnire este parte a campaniei , derulată de către  cele două instituții, în perioada 07-11.10.2019, campanie de informare a angajatorilor care au străini angajați sau care sunt interesați în acest demers, cu privire la condițiile în care străinii pot presta activități lucrative pe teritoriul României, precum și obligațiile ce le revin în calitate de angajatori.

Prin  acțiunile comune întreprinse de către  ITM Cluj și Serviciul pentru Imigrări al județului Cluj, se dorește informarea și conștientizarea angajatorilor și angajaților cu privire la importanța respectării legislației  în  vigoare, privind regimul străinilor  în  România.

 

 

 

Inspector Şef,                                                                                                              Daniel Păcurariu         

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: