spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Îl acoperă Poliția Cluj pe manelistul, Culiță Sterp? Sesizări către Lucian Bode, ministrul de interne!

spot_img

Noi detalii ies la iveală despre Culiță Sterp, cel care – în cursul nopții trecute – a provocat un accident rutier, fiind băut la volan, după care a fugit de la locul faptei.

Potrivit Clujust.ro Sterp a fost surprins de aparatul radar în localitatea Florești, dar A REFUZAT să oprească la semnalul polițiștilor. 

Ei bine, această informație nu a fost publicată de IPJ Cluj decât DUPĂ articolul celor de la Clujust.

„În completarea informațiilor transmise în contextul evenimentului rutier, transmitem următoarele:

Anterior producerii accidentului de circulație, conducătorul autoturismului, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, ar fi fost suprins de aparatul radar utilizat de un echipaj rutier, care se afla pe strada Calea Florești.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul autoturismului continuându-și însă deplasarea.

Având în vedere procedurile, precum și măsurile de siguranță referitoare la oprirea autovehiculelor, în astfel de cazuri, în baza înregistrării vitezei cu care rulează autovehiculele, sunt dispuse măsurile legale în consecință.”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, polițiștii clujeni NU au vrut să declare public ce viteză avea Sterp când a fost surprins de radar, însă presa clujeană a aflat că avea 99 km/h într-o secțiune de 50 km/h.

În condițiile în care, pentru a doua oară într-o singură săptămână, IPJ Cluj are o atitudine refractară, vizavi de comunicarea cu presa, dând impresia că acoperă anumite persoane, mai mulți jurnaliști clujeni s-au plâns Ministrului de Interne, Lucian Bode.

„Va scriu pentru a va aduce la cunostinta atitudinea ciudata manifestata de Biroul de presa al IPJ Cluj.

In cursul noptii de ieri, numitul Nicolae (Culita) Sterp, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a refuzat sa opreasca la semnul politistilor din Floresti, a trecut pe rosu la semafor, a acrosat un alt autoturism, a fugit de la locul accidentului. Ei bine, toate aceste informatii au fost aflate de jurnalisti “pe surse” deoarece Biroul de Presa a refuzat initial sa ni le comunice. De asemenea, la fel de refractari au fost si in cazul politistului, Petruș, care a violat o tanara. Si in acel caz, petrecut tot in aceasta saptamana, informatiile au fost descoperite de jurnalisti si abia dupa presiunea presei, au fost recunoscute oficial de IPJ CLUJ. Va rog, in numele legii si a onoarei, sa efectuati o verificare. Va multumesc!”, este textul uneia dintre plângerile făcute de jurnaliști către Lucian Bode.

În presa locală clujeană au apărut zvonuri potrivit cărora Culiță Sterp ar fi un favorit al chefurilor date de polițiști, motiv pentru care este „acoperit” de Biroul de Presă al IPJ Cluj.

spot_img
spot_img
spot_img