spot_img

Iata medicamentul care opreste gripa in 24 de ore

Date:

Share post:

Doctorul, Adrian Streinu Cercel, directorul Institului Matei Bals, a dezvaluit un medicament care opreste gripa in 24 de ore.

Gripa se tratează cu medicamente antivirale și există un medicament Oseltamivir, care se folosește și în 24 de ore îți ia boala cu mâna. Ca atare, astea trebuie folosite.

Am văzut acum că o serie de medici nu prescriu Oseltamivir, că nu vor să prescrie Oseltamivir, că le-a spus cineva că n-au voie să scrie. Dom`ne, hai să ne băgăm toți mințile în cap! – a spus Streinu Cercel.

Oseltamivir este un medicament antiviral din categoria inhibitorilor de neuraminidază (alături de zanamivir și peramivir), folosit în profilaxia postexpunere și tratamentul gripei cu virus gripal A și B[8]. Blochează răspîndirea virusului gripal la nivelul celulelor organismului. Oseltamivir a fost primul inhibitor de neuraminidază de administrare orală comercializat, sub denumirea de Tamiflu. Este un pro-medicament care suferă o hidroliză hepatică și se transformă în metabolitul activ, oseltamivir carboxilat liber (GS4071).

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Atenție, șoferi❗ ANM a emis două avertizări de cod galben❗

🟡 Primul codul galben este valabil în perioada 01...

Nenorocit – a violat o fată de 12 ani și a filmat-o indecent

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de...

Cristina Burciu: Plata facturilor prin intermediul cardurilor pentru energie va începe în februarie

Cardurile pentru plata facturilor la energie vor fi operaționale...
%d bloggers like this: