spot_img

Iata detalii despre cele doua incendii de la Turda

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

 *Intervenție pentru stingerea unui incendiu propagat de la un tomberon la un autoturism parcat într-un garaj din Turda*

Pompierii din Detașamentul de Pompieri Turda au intervenit pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins un autoturism parcat într-un garaj, bunurile depozitate înăuntrul garajului și un tomberon de deșeurilor pe strada Constructorilor din municipiul Turda.


O autospecială a fost alertată în jurul orei 14.40, iar la fața locului pompierii au găsit un tomberon, cu deșeuri de hârtie/carton, amestecate cu deșeuri menajere, ce ardea generalizat și de la care s-a propagat la un autoturism într-un garaj alipit de tomberon, dar și la bunurile depozitate în interior.


Stingerea incendiului s-a realizat în cca 20 de minute de la sosirea pompierilor, fiind evitată propagarea flăcărilor la celelalte garaje alipite de cel afectat de incendiu.


Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar imediat ce operațiunile pentru stingerea incendiului au fost finalizate echipajul de pompieri a fost solicitat să intervină la cel de-al doilea incendiu, izbucnit la o casă situată pe strada Ion Creanga din municipiul Turda.

 *Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din Turda*

Pompierii din Detașamentul Turda au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă și două încăperi improvizate, situate pe strada Ion Creangă din municipiul Turda.


Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 16.00, iar la fața locului au găsit cele două încăperi improvizate, alipite de o casă de locuit, cuprinse în totalitate de flăcări și o porțiune de cca 2mp din acoperișul casei afectată de incendiu.


Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat cca o oră, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.
Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cauza probabilă a fost coșul pentru evacuarea fumului amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

În atenția locuitorilor municipiului Turda

În cadrul Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte de la Biroul Unic al Primăriei Municipiului Turda cererile vor fi...

Probleme la Pașapoarte Turda – cetățenii, nemulțumiți, funcționarii, profesioniști la ridicat din umeri

Probleme grave în această dimineață la punctul de lucru Turda al Serviciului Public Comunitar Pașapoarte. Deși NU AU FOST...

Inspectoratul Județean în Construcții confirmă sesizările USR PLUS Turda

⚠️ Inspectoratul Județean în Construcții CONFIRMĂ sesizările USRPLUS Turda în privința lucrărilor de MÂNTUIALĂ de pe strada Bogata❗...

Turda are 8 campioni naționali la Karate, categoria de vârstă -13 ani!

620 de sportivi din 44 de cluburi participante s-au aliniat la startulCampionatului Național, organizat în acest weekend la...
spot_img

Premieră la Câmpia Turzii – un laborator face teste RT-PCR COVID19

Cetățenii din Câmpia Turzii care vor să afle dacă sunt, sau nu, infectați cu virusul Sars-Cov-2, nu mai trebuie să se deplaseze până la...
%d bloggers like this: