spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Iată de ce Mihai Șandru DEZINFORMEAZĂ GRAV în ceea ce privește Liceul Teoretic Pavel Dan !

spot_img

Din dorința disperată de notorietate, președintele PSD Câmpia Turzii, Mihai Șandru, a reușit „performanța remarcabilă” de a împroșca noroi înspre cea mai prestigioasă și mai performantă structură școlară din Câmpia Turzii.

În ședința ordinară de Consiliu Local, care a avut loc joi, la Câmpia Turzii, Șandru s-a apucat să spună – fără dovezi – și FOARTE ERONAT – că Liceul Teoretic „Pavel Dan” nu deține autorizație privind securtatea la incendiu. A auzit el, „pe surse”, că trebuie ignifugat podul, că trebuie nu știu ce uși și nu știu ce „spanacuri” ca să nu se întâmple vreo tragedie.

Desigur că o parte a presei (partea disperată a presei) s-a apucat să distribuie prostia scoasă pe gură de un președinte de partid total inoportun, disperat și iresponsabil, însă jurnalismul începe de la întrebarea: „Oare așa este?”, iar eu am adresat această întrebare exact persoanelor care se știu „de-a ISU” și „de-a autorizările”.

În primul rând, Liceul Teoretic Pavel Dan deține o autorizație privind securitatea la incendiu încă de dinainte ca Mihai Șandru să vizeze la politică, adică din anul 2001!!! 

În al doilea rând, acea autorizație privind securitatea la incendiu este absolut valabilă și va rămâne valabilă PÂNĂ DUPĂ FINALIZAREA ȘI RECEPȚIA LUCRĂRILOR EFECTUATE PE FONDURI EUROPENE LA LICEU!

După finalizarea procedurii de recepție a lucrărilor, Liceul Teoretic „Pavel Dan” va fi vizitat de o echipă de la ISU Cluj, care va constata în teren tot ceea ce este necesar pentru re-autorizarea Liceului. 

Ceea ce lumea nu știe, iar Șandru a speculat, este faptul că TOATE CONSTRUCȚIILE RIDICATE ÎNAINTE DE 1990 pot funcționa FĂRĂ autorizație privind securitatea la incendiu, dacă nu și-au făcut modificări constructive, or la Liceul Pavel Dan s-au făcut modificări constructive abia acum, când s-a schimbat acoperișul.

Nu s-au spart pereți, nu s-au modificat fluxurile de elevi, ci doar acoperișul ar trebui reautorizat.

Îmi cer scuze față de doamna Cristina Popa, directorul Liceului Teoretic Pavel Dan, căreia i-am promis că nu voi dezvolta acest subiect, dar în condițiile în care acest bulgăre de rahat, emis de un consilier local iresponsabil, este durigat în continuare în spațiul public… nu puteam să nu prezint REALITATEA!

spot_img
spot_img
spot_img