Multe persoane au apreciat ideea deschiderii unui depozit de legume-fructe la Turda.
Motivul e simplu: prin ideea lui., tanarul antreprenor remetean va impulsiona industria HoReCa din zona cuprinsa intre Aiud, Iernut si Turda.
Actualmente, producatorii si antreprenorii HoReCa din zona se aprovizioneaza fie de la hypermarketuri, fie de la bisnitarii din piete.
Asta inseamna un adaos comercial aplicat din start la materia prima.
Odata cu deschiderea depozitului, acel adaos comercial dispare aproape in totalitate, crescand totodata prospetimea materiei prime.
Astfel, piata de alimentatie publica va beneficia de un plus de calitate, coroborat cu un minus de costuri.
Pai cum sa nu faci business in aceste conditii?
Pe de alta parte, aparitia acestui depozit pe piata locala reprezinta o parghie de crestere a calitatii si reducere a preturilor si la bisnitarii din piete, cu efect direct asupra consumatorului casnic.