Iată cum puteți susține Asociația Pro Infrastructură

spot_imgspot_img

Susțineți-ne acum și prin Patreon: patreon.com/ProInfrastructura.

Asociația Pro Infrastructură funcționează în primul rând pe baza donațiilor voastre, prin orice mijloace. Mulțumim tuturor susținătorilor! Platforma Patreon este încă o metodă prin care puteți dona, mai comodă poate pentru unii dintre voi.

Pe noua platformă vom oferi conținut video exclusiv și toate filmările aeriene de acum înainte vor fi disponibile cu 24h mai devreme aici, abia apoi vor fi făcute publice. În plus, avem în lucru clipurile timelapse unice în peisajul autohton. Cu timpul, vom pregăti și noi surprize doar pentru “patreoni”.

Cu banii strânși, în 2023 dorim să extindem monitorizarea video a șantierelor și la loturile de cale ferată care sunt mai greu accesibile și care nu “produc” multe vizualizări, deci nu sunt atractive pentru cei mai mulți “droniști” care filmează (aproape) exclusiv pe rutier.

O altă activitate a API, poate chiar mai importantă, este participarea în comitetele de monitorizare ale PNRR și POT, cât și la ședințele de progres în CNAIR, CFR și Metrorex dar și pe proiectele locale derulate de primării. Munca din spate, care nu se vede pe Facebook sau la TV, este absolut esențială și consumă foarte multe resurse, în special umane (timp, efort, deplasări).

Nu în ultimul rând, dorim să ne implicăm și în faza de proiectare a infrastructurii fiindcă o parte din problemele de care ne plângem cu toții pot fi corect rezolvate (doar) în această etapă, dacă există transparență.

Simplu spus, vom face în continuare ce știm mai bine: să fim cu ochii pe autorități, antreprenori și proiectanți în toate etapele planificării și construirii infrastructurii de transport, să reprezentăm interesele cetățenilor și să relatăm obiectiv faptele.

Vă mulțumim că ne urmăriți și ne susțineți!

Foto: Captură video: Autostrada A0 Sud lot 3, prima filmare din dronă care va fi disponibilă mai întâi pe Patreon, astăzi 12.12.2022.

spot_img
%d