spot_img
spot_img

IATĂ buletinul de analiză a lui Tudor Cârjă, în momentul prezentării sale la UPU Cluj – ciudățeniile continuă în cazul tânărului – ce legătură are acesta cu Câmpia Turzii?

spot_img

În spațiul public a apărut un buletin de analiză despre care mass-media clujeană afirmă că ar fi cel al lui Tudor Cârjă, tânărul clujean care a avut accident la Florești și despre care s-a spus că era sub influența substanțelor psihoactive, în momentul în care a avut accidentul căruia i-a căzut pradă chiar iubita lui.

În buletinul de analiză, pe care vi-l redăm, apare THC pozitiv (THC fiind substanța activă din cannabis), ceea ce înseamnă că tânărul ar fi consumat marijuana sau cannabis înainte de a se urca la volan.

Tot din buletinul de analiză reiese și faptul că tânărului i s-au administrat calmante în exces.

Totuși, raportul toxicologic emis de IML Cluj, ieri după-amiază, afirma că în sângele băiatului NU AR FI FOST GĂSITĂ NICIO SUBSTANȚĂ INTERZISĂ.

De aici se adâncește misterul.

Cum se poate ca, la momentul prezentării la UPU, băiatul să fii fost găsit cu THC în sânge, pentru ca ulterior să nu mai aibă?

Pe de altă parte, de ce computerul care emite buletinele de analiză este decalibrat? De ce apare data de 12.10.2018 pe buletin?

RefleqtMedia solicită o anchetă de urgență atât din partea BCCO, cât și a IPJ Cluj pentru scoaterea la iveală a adevărului în această speță.

Cât îi privește pe prietenii tânărului, aceștia sunt contrariați, nevenindu-le se creadă că Tudor Cârjă ar fi consumat substanțe interzise.

Pe de altă parte, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia s-ar face mari presiuni asupra organelor de cercetare penală pentru ca tânărul să fie scos bazma curată.

Adevărul trebuie să iasă la suprafață!

Un alt lucru ciudat este informația potrivit căreia, înainte să aibă accidentul, tânărul venise DE LA CÂMPIA TURZII, de unde se presupune că și-ar fi cumpărat substanțe interzise… misterul este mare, informațiile sunt contradictorii și este nevoie de o anchetă serioasă în acest caz.

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

70 de ani de învățământ teologic preuniversitar, marcați la Cluj

În ziua de pomenire a Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina,...

Iată motoarele de căutare pe care Google nu vrea să le găsești

Google este atât de puternic încât „ascunde” alte sisteme...

GROAZNIC Bărbat de 70 de ani, călcat de mașină

La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Concluziile edilului turdean, după întâlnirea cu premierul, Nicolae Ciucă

În cursul zilei de ieri, premierul - Nicolae CIUCĂ...

Cod GALBEN de VISCOL în județele Cluj și Alba

Agenția Națională de Meteorologie a remis, astăzi, prima avertizare...

Fetele Cristinei Pîrv cuceresc Banatul

În ultimul turneu al seriei, echipierele formației ACS Volei...
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img

DOCUMENT: Minerii care au ucis, bătut și schingiuit în 15 iunie 1990 au fost hrăniți și îmbrăcați de ARMATĂ

Este o zi tristă pentru cea mai de încredere instituție a României, Armata. Asta deoarece pressone.ro a publicat un document declasificat, din care reiese...

Tăieri ilegale de arbori la Beliș și Mărișel

Polițiștii Posturilor de Poliție Comunală Beliș și Mărișel, în colaborare cu Ocolul Silvic Horea Apuseni SRL au desfășurat un control pe linia prevenirii tăierilor...

Un deputat acuză: „Dezastru la fabrica DeLonghi din Cluj”

https://www.facebook.com/Emanuel.Ungureanu.USR/videos/1107933446234703/?__tn__=K-R Conducerea fabricii italiene din Jucu a ascuns mai multe zile faptul că un angajat a fost depistat cu COVID 19. După cum se poate vedea...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: