19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaHotelul „Potaissa” - inclus pe lista celor mai bune hoteluri din România

Hotelul „Potaissa” – inclus pe lista celor mai bune hoteluri din România

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Revista Momondo, care oferă informații despre turism, cazare, transport, prețuri bilete de avion și multe altele de gen, a inclus Hotelul Potaissa din Turda în topul celor mai bune locații de cazare din România.

„Cunoscut și ca „Hotelul Salinei”, despre Potaissa se spune că cele trei stele îl fac să pară prea modest și că nimeni nu l-ar putea acuza de grandomanie dacă ar mai adăuga o stea. Aflat fix pe strada principală a orașului Turda, acesta-i locul unde vrei să te întorci după aventura fascinantă în Salina Turda.

Vei găsi probabil că albul impecabil, alternat de culorile pastel care îmbracă hotelul au un efect calmant asupra stării de spirit și la fel se poate spune și despre bazinul de înot și restul răsfățurilor de Spa și Wellness. Restaurantul depășește cu mult așteptările, iar prețurile din meniu o să-ți placă la nebunie.”, este descrierea făcută de cei de la momondo.ro pentru Hotel Potaissa.

Hotelul a fost redeschis în anul 2016, după ce lucrările de reamenajare au durat mai bine de 4 ani.

De la momentul redeschiderii sale, complexul hotelier este destinația preferată și alegerea de cazare numărul 1 în Turda.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: