27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeCluj NewsHoria Nasra: „Lăudăroșenia lui Alin Tișe nu repară mașinile clujenilor din Săvădisla,...

Horia Nasra: „Lăudăroșenia lui Alin Tișe nu repară mașinile clujenilor din Săvădisla, Iara, Băișoara și Muntele Băișorii”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Drumul judeţean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba STRICĂ în fiecare zi maşinile clujenilor din respectivele localităţi. Este un drum judeţean de o importanţă deosebită pentru zona de munte dar care a fost abandonat de Consiliul Judeţean Cluj în ultimii doi ani.

„Cultul personalităţii lui Alin Tişe nu cunoaşte limite. Se laudă şi dacă astupă o groapă mai mare dintr-un drum judeţean.

În 2016, Alin Tişe anunţa cu surle şi trâmbiţe că `lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180 din 22 iulie 2016, pe drumul judeţean DJ 107M Luna de Sus (DN1) – Vlaha – Săvădisla – Săcel – Băişoara – Iara – Buru – limită cu judeţul Alba sunt în plină desfăşurare lucrări de întreţinere şi reparaţii pe un tronson cu o lungime totală de 42 de kilometri`. Realitatea arată altceva, că drumul este praf, la fel ca şi promisiunile şi laudele domnului Tişe.

La fel de penibilă este şi lauda de vineri, în care anunţă faraonic `lucrări de marcaje rutiere în lungime de peste 18 kilometri pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Baişorii`, în timp ce locuitorii din Săvădisla, Iara, Băişoara, şi Muntele Băişorii sunt zilnic disperaţi de starea execrabilă a DJ 107M din care pleacă DJ 107R.

Până la urmă stăm şi ne întrebăm cu toţii: Ori Tişe este cinic şi comunică orice pentru că nu-i pasă, ori este stăpânit complet de cultul personalităţii şi speră să-şi cârpească mandatul de preşedinte cu anunţuri de reabilitări pe hârtie” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: