14.8 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeCluj NewsHoria Nasra: „Guvernul României a alocat fonduri pentru lucrări la devierea Someșului...

Horia Nasra: „Guvernul României a alocat fonduri pentru lucrări la devierea Someșului Mic, pentru extinderea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ministrul Apelor şi Pădurilor, senatorul Ioan Deneș, a anunțat miercuri, 20 februarie, că ministerul a alocat fonduri în 2019 pentru lucrări la devierea Someșului Mic, pentru extinderea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

În acest an vor fi alocate fonduri pentru o serie de corecţii la lucrările din zonă și pentru ca să poată fi alocată suma integrală, autoritățile locale trebuie să mute un pod de pe şoseaua de centură a municipiului.

Este foarte important că încă din acest an, Guvernul României a alocat fonduri pentru lucrări la devierea Someșului Mic, pentru extinderea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Autoritățile locale trebuie să acționeze de urgență în privința mutării podului.

Îi solicit domnului Alin Tișe să nu mai blocheze dezvoltarea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj așa cum a făcut-o în anii trecuți prin nefinanțarea acestuia din bugetul Consiliului Județean Cluj.

Problema sa personală cu directorul instituției, faptul că dorește cu insistență schimbarea acestuia, nu trebuie să blocheze cea mai performantă instituție din județ, din ultimii zece ani.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: