spot_img
spot_img

Horia Nasra către Emanuel Ungureanu și Mihai Goțiu: „De ce aplicați standarde duble?”

spot_img

Fraţi de cruce, hrăniţi din aceeaşi placentă, a moralităţii, senatorul Mihai Goţiu şi deputatul Emanuel Ungureanu sunt reprezentanţii “omului nou”, “politicianului nou” fără de păcat, “salvatorii patriei”.

Având în vedere universalitatea competenţelor, a consideraţiilor pluridisciplinare pe care zi de zi le emană, din postura mea de “om vechi”, fericit de imperfecţiunea mea şi conştient de propriile lipsuri, le solicit celor doi, patru răspunsuri la patru întrebări pentru a aprofunda şi mai bine etica #USRistă.

Domnule senator Mihai Goţiu,

1. Sunteţi de doi ani senator de Cluj dar niciodată nu aţi vorbit despre restanţele administrative ale primarului Emil Boc, despre promisiunile neonorate ale fostului preşedinte al PDL. Nu aţi scos un cuvânt despre: sutele de străzi private neasfaltate, construcţia de cartiere cu locuinţe pentru tineri promise de 14 ani de primar dar care lipsesc cu desăvârşire, lipsa acută de creşe şi grădiniţe, situaţia inumană de la #PataRât, despre transparența în actul administrativ care a fost o promisiune constantă a domnului Boc în toate campaniile electorale.

Ştiindu-vă mare luptător anticorupţie, mă aşteptam să trageţi un semnal de alarmă cu privire la dosarul penal ce viza drumul Răchițele – Ic Ponor, dezastrul de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, toate sub patronajul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj.

Cunosc obsesia dumneavoastră pentru #PSD şi Liviu Dragnea la nivel naţional, însă la nivel local, muţenia dumneavoastră pe temele anticorupţie este atât de clară precum este notoritatea proceselor domnilor Sorin Apostu, Horea Uioreanu sau Radu Bica.

DOMNULE SENATOR, USR CLUJ FACE BLAT CU PNL CLUJ? Corupţii locali sunt acceptabili iar cei naţionali nu? Hoţiile locale sunt acceptabile?

De ce nu vorbiţi despre obiceiul 50% – 50% împământenit în primăria lui Boc şi de puroiul de corupţie de la Consiliul Judeţean?

DOMNULE SENATOR, AŢI AGREAT PENTRU ALEGERILE LOCALE O ALIANŢĂ POLITICĂ CU PNL PENTRU O MOJARITATE ÎN CONSILIUL LOCAL CLUJ-NAPOCA ŞI O POZIŢIE DE VICEPRIMAR?

Până la interesul personal sunteţi călăuza moralităţii?

2. Înţeleg că cei mai mulţi dintre colegii dumneavoastră se opun organizării referendumului pentru modificarea Constituţiei, solicitat de societatea civilă prin Coaliţia pentru Familie, demers susţinut prin trei milioane de semnături, în timp ce partidul dumneavoastră în calitate de co-organizator al campaniei “Fără Penali” cere organizarea tot a unui referendumul pentru modificarea Constituţiei demers susţinut de un milion de semnături.

CUM RĂSPUNDEŢI ÎN FAŢA ACESTEI DUBLE MĂSURI DOMNULE GOŢIU? Principial vorbind, doar dreptul dumneavoastră de a organiza un referendum trebuie respectat? Doar dreptul iacobinilor?

Domnule deputat Emanuel Ungureanu,

1. Având în vedere că finanţarea USR din campania electorală este investigată de DNA procurorii solicitând documente de la Autoritatea Electorală Permanentă, în cazul în care se dovedeşte faptul că finanţarea campaniei USR a fost ilegală, deci “penală” le veţi solicita colegilor demisia iar dumneavoastră în calitate de emiţător de moralitate veţi deschide lista? Putem avea deputaţi şi senatori aleşi în urma unei finanţări ilegale? DA sau NU? Veţi avea onoarea să vă faceţi un harakiri politic?

2. Când veţi aduce probe în vederea acuzaţiilor grave pe care le-aţi făcut în ultima perioadă, în spaţiul public şi în sedinţa Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca cu referire la mediul universitar din Cluj-Napoca? Nu puteţi de la înălţimea demnităţii dumneavoastră şi a aşa-zisei moralităţi predicate, să aruncaţi cu noroi apoi să fugiţi…

În lipsa unor argumente solide, rămâneţi doar cu reputaţia promovării discursului negativităţii într-un reality show de prost gust.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Penalii PSD-ului – primarul de la Valea Ierii e „lupul paznic la oi”

Dorin Nap a fost ales în funcția de primar...

Adrian Oros îi dă cu tifla lui Cîțu – Ministrul Agriculturii a demisionat în creierii nopții

Clujeanul, Oros Nechita Adrian, este primul reprezentant al Guvernului...

Firma care construiește A3 Nădășelu-Zimbor vrea să REZILIEZE CONTRACTUL – statul român, rău-platnic

Amenințări cu rezilierea fără precedent din partea unui antreprenor....

4 medici mureșeni, în misiune în Ucraina

În această noapte, au plecat la ISU Suceava, două...

?‍?‍?‍?Familia este cel mai frumos dar dat de Dumnezeu oamenilor! (PE)

Cei care mă cunosc știu cât este de importantă...
spot_img
spot_imgspot_img

PROIECTUL ORDINII DE ZI AL ŞEDINŢEI EXTRAORDINARE online cu convocare de îndată a CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI TURDA...

1.1. PROIECT DE HOTARARE  privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului Felezeu Cristian George şi declararea ca vacant a...

Peste 34% progres fizic de execuție a lucrărilor din cadrul contractului CL-7 – „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI ...

Compania de Apă Arieș S.A. continuă investițiile prin PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA-CÂMPIA TURZII, ÎN...

Accident la Gilau

  Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gilău au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe strada principala (DN1E60) din localitatea Gilău.  La...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: