23.4 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeCluj NewsHoria Nasra, către Consilierii județeni - Nu târâți Consiliul Județean Cluj în...

Horia Nasra, către Consilierii județeni – Nu târâți Consiliul Județean Cluj în conflictele personale ale domnului Alin Tișe!

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Stimați consilieri județeni,

În 2016, la validarea mandatului ați depus un jurământ cu mâna pe Constituție, jurământ care trebuia/trebuie să vă însoțească în toată activitatea dumneavoastră administrativă.

Având în vedere rolul dumneavoastră în dezvoltarea și administrarea corectă a județului Cluj, vă solicit să acționați pentru clujeni, în spiritul Constituției și nu după carnetul de partid.

În acest sens vă solicit:

1. Să organizați o comisie de anchetă cu privire la deszăpezirea drumurilor județene în perioada decembrie 2018 – ianuarie 2019, din care să facă parte cel puțin un membru al fiecărui partid politic din Consiliul Județean Cluj și care să analizeze apoi să prezinte public: Dacă prevederile contractuale au fost sau nu respectate, cine sunt vinovații, de ce societatea din subordine DRUMURI ŞI PODURI JUDEŢENE CLUJ S.A. a fost depășită de situație și de ce directorul corigent, dl. Călin Platon, nu a fost demis.

2. Fac un apel către toți consilierii județeni, din toate partidele, PSD, PNL și UDMR să nu mai târască prin vot instituția Consiliului Județean Cluj în conflictele personale ale lui Alin Tișe, de la conflictul deschis cu directorul David Ciceo și până la scandalurile din instituție cu alți directori.

Vă solicit stimați consilieri județeni să analizați cu atenție situația Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj și să NU mai achiesați la blocarea dezvoltării acestui obiectiv deosebit de important pentru economia județului, așa cum prin lipsa finanțării ați decis în 2018.

Finanțarea proiectelor aeroportului, cea mai performantă instituție din subordine, de către Consiliul Județean Cluj, va atrage în mod natural și suport de la nivel Guvernamental! Nu mai repetați greșeala din anul centenar când Consiliul Județean Cluj nu a alocat niciun ban aeroportului!

Stimați consilieri județeni,

Dintr-o încăpățânare inexplicabilă sau poate din cauza unor presiuni, posibil șantaj, la care este supus Alin Tișe din interiorul instituției, numeroase ședințe ale Consiliului Județean au devenit simple plutoane de execuție politică pentru David Ciceo și alți directori din subordinea sa. Nu mai girați acest război inutil!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: