fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeCluj NewsHopa! Iarăși se tulbură lucrurile în PSD Cluj

Hopa! Iarăși se tulbură lucrurile în PSD Cluj

spot_img

În urmă cu doar câteva minute, un site de știri din Cluj a dat publicității informația potrivit căreia deputații demisionari, Horia Nasra și Cornel Itu s-ar fi reînscris în PSD Cluj.

„Scandalul mediatic din ultimele zile în care a fost târât PSD-ul, de către psihopatul patron de ziar local – numit pe sub masă șef  al organizației clujene – a scos-o din minți pe Viorica Dăncilă.  Aceasta, împrună cu Mihai Fifor, le-a promis primarilor clujeni, revoltați de situțaia prin care trece PSD Cluj, că imediat după criza Moțiunii, va fi restabilită ordinea în organizația lor. Primul semn care dovedește că Dăncilă regretă asocierea nefastă cu psihopatul patron de ziar este faptul că i-a chemat înapoi în partid pe deputații Cornel Itu și Horia Nasra.

Surse din PSD de la nivel central au informat pentru Actual de Cluj, că indiferent de rezultatele moțiunii, Nasra și Itu vor fi oamenii de bază care au primit sarcina să restabilească ordinea în PSD Cluj. Conducerea centrală a PSD nu poate să-i ierte psihopatului patron de ziar că într-un moment atât de delicat în care s-a aflat partidul – fiind pe punctul de fi destituit de la Guvernare – el n-a făcut altceva decât să pună umărul la deconstrucție. „A avut câteva zile la dispoziție în care n-a lucrat decât în detrimentul PSD. Individul acesta, Liviu Alexa, nu înțelege nimc din politică. A demonstrat în spațiul public că nu-l întrece nimeni la scuipat și înjurat, i-a amenințat pe primarii noștri în toate felurile, iar scandalul cu înjurăturile adresate jurnaliștilor clujeni este ceva care chiar nu are cum să fie reparat”, a relatat o sursă din cadrul PSD.” – scrie ActualdeCluj.ro.

RefleqtMedia l-a contactat pe deputatul, Horia Nasra, iar acesta a declarat că NU DOREȘTE să facă vreun comentariu pe acest subiect, dar că va face un anunț de presă la ora 11:00.

L-am contactat și pe președintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, dar acesta nu ne-a răspuns la telefon.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: