spot_img

Haideți să discutăm despre elefantul din vaccinul Pfizer-BioNTech

Date:

Share post:

Cum, nu știați? În vaccinul care, începând de astăzi, este administrat tuturor românilor, pentru (sanchi) a fi combătut „virusul Covit”, care bineînțeles că nu există, sunt băgate tot felul de lucruri.

„VACCINUL conține Clorură de RADIU (element Radioactiv , instabil la temperatura camerei, de aceea trebuie Transportat de Armată (ei nu stiu ce fac!!!) ” in containere la – (minus) 80°C !!! normal orice vaccin se păstrează între +2+4°C ! … – Vaccinul anti COnopidă nu este vaccin !!! numai cu numele ! este Radioactiv, si normal ca este” modificator genetic al cromozomilor umani, producând “Boala de Iradiere” !!!! totul pt GENOCID, scaderea nr populatiei globale, același scop ca 1 si al – 2 lea Razboi Mondial , dar in loc de gloanțe se foloseste ceva f. ieftin :”Injecția Letală” – gratuit din partea STATELOR !!!”, ne spune Mariana Gridan, ceva duduie „dupe net”, care știe ea, domle, cât dă năpăstios e vacinele astea dă să dă la oameni.

Ciudat, acum 2 ani, aceeași duduie care astăzi ne arată la toți că vaccinul anti-Covid-19 ar conține … fucking clorură de radiu, era cea mai șmecheră susținătoare a lui Raed Arafat – principalul artizan al vaccinării anti-COVID-19.

Păi cum, fă tanti, acu doi ani nenea Arafat era înjer ș-amu-i drac?

Ei … pentru că unii dintre noi mai și gândesc, am trântit un search pe google și google, defapt, wikiwand a spus următoarele, despre presupusa clorură de radiu care ar fi în vaccin.

„Din cauza instabilității sale, radiul este luminiscent.” … adică pâlpâie ca licuriciu, pentru toți handicapații care postează pe facebook tot felul de inepții.

Cu alte cuvinte, dacă într-adevăr ar conține radiu, cele două sticluțe pe care le-am inserat în prezenta lucrare jurnalistică ar fi ca două discoboluri, iar „vaccinele” ar fi ca lanternele … adică ar lumina, dar nah … proștii e proști.

Aceeași duduie, pe care muuuuuulți conaționali și chiar concitadini de-ai noștri au șaruit-o (‘tu-i romgleza lui Soare!) ne spune că… „Satana v-a împins la vaccinare…în SUA,mii de paralizati după 4 zile de vaccinari.
Presa tace ?

 

Defapt, povestea celor 3 persoane care vezi-doamne ar fi făcut hemipareză facială … este veche … 

 

Conform Reuters (nah, că presa nu tace, ci dejoacă planurile de fake-news), această fotografie apare pe net de mai bine de 1 an, iar atunci, handicapaților antivaxeri, nu exista vaccinul Covid-19.

 

Deci … încă o poveste falsă lansată de antivaxeri… 

Ideea este că nu ar trebui să puneți botul la poveștile lansate de casnice, tâmplari, strungari sau șomeri.

Ăștia nu înțeleg, de Doamne-ajută, nici de ce răsare soarele… darămite complexitatea unui vaccin.

Altă „bombă” pe care am tooot văzut-o ba pe facebook, ba pe tik-tok este cea conform căreia prin intermediul acestor vaccinuri s-ar încerca să … ni se bage CHIP-uri în vene, pentru ca oculta mondială să ne poată controla.

Dacă această teorie ar fi reală, campaniile de vaccinare nu ar începe cu persoanele peste 65 de ani … că pe ăia îi controlezi cu televizorul …

Pe de altă parte, sunt sigur că undeva, la o masă rotundă, s-a întâlnit oculta mondială, în frunte cu Rotschild, Rockefeller și … desigur, Soros și s-au apucat ei să facă o listă cu toți oamenii care trebuie controlați prin micro-CHIP-uri.

Soros a vorbit primul: „Domnilor, neapărat trebuie să începem cu copiii între 16 și 18 ani care oricum au capul varză de droguri, tik-tok și alte prostii și care la fiecare reclamă cu un gadget nou fac coadă și ne măresc nouă averile.”

Apoi a urmat Rockefeller: „Daaaaa … și-apoi cu toate casnicele care-și sparg ochii la TV cu Acces Direct și X-traNightShow în timp ce li se arde zupa.”

Apoi s-a trecut la toți muncitorii de pe șantier, mai ales cei necalificați, care nu știu să despartă „anticonstituțional” în silabe, dar știu ei de marele plan al Ocultei pentru suprimarea populației.

.

.

.

.

.

.

.

Ați râs? Exact, și noi! Dar nu de amuzament, ci de amar … amar pentru că asemenea păreri chiar sunt crezute de idioți și idioate și, din cauza lor, vom purta mască muuuuult și bine!

Apropo, dragi patroni de HoReCa, în loc să vă plângeți că vă omoară statul și că nu aveți clienți, contribuiți și voi la conștientizarea tuturor halitorilor de ceafă cu cartofi pai cu privire la REALITATEA COVID-19, la REALITATEA VACCINĂRII și la cât este de important să FUCKING GÂNDIM!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

%d bloggers like this: