fbpx
spot_img
HomeCOVID-NEWSGuvernul mondial vrea să credem că suntem în siguranță ... iată de...

Guvernul mondial vrea să credem că suntem în siguranță … iată de ce nu suntem!

- Advertisement -

Într-unul dintre spectacolele sale, regretatul comediant american, George Carlin, spunea următoarea sintagmă: „Nu cred nimic din ceea ce îmi spune Guvernul să cred!”.

Ei bine, în ultima vreme, la televizor, pe internet, la radio, primim tot felul de mesaje „de suflet” prin care Guvernul României (parte a Guvernului Mondial) ne spune să avem încredere că suntem în siguranță, să credem în indicațiile pe care ni le dă și să alegem să ne vaccinăm.

Nu voi stărui asupra vaccinului, pentru că această chestiune aparține unui articol viitor, însă acum ne vom focusa asupra a crede în spusele Guvernului.

Vă amintiți cum, la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 ni se spunea că variola a fost ultima pandemie eradicată, prin intermediul unui vaccin?

Vreți să vedeți cât de serios a fost tratată această pandemie letală? Ei bine, în anul 2014, o capsulă care conținea UN VIRUS DE VARIOLĂ a fost descoperită într-o cutie de carton, dintr-o magazie veche a unui laborator medical din Maryland, Statele Unite. Capsula care conținea virusul era datată din 1950, însă laboratorul a început să funcționeze din 1962. Nici o remarcă din inventarul laboratorului nu conținea capsula.

Pe de altă parte, NIMENI nu știe dacă virusul din capsulă mai trăiește sau dacă are potențial infecțios.

Până la descoperirea capsulei, se credea că singurele mostre de virus al variolei (de ce or fi având nevoie de mostre ale virusului variolei este un mister și pentru mine) sunt ținute în locații super secrete și securizate din Atlanta și Moscova.

Ei bine, iată partea și mai interesantă:

În conformitate cu spusele doctorului David Heyman, fost angajat al Organizației Mondiale a Sănătății, în anii ’90, capsule care conțineau virusul de variolă au fost găsite în fundul unui congelator dintr-o țară est europeană.

Unele surse non-medicale afirmă că … acea țară est-europeană unde au fost găsite capsule de variolă… ar fi fost ROMÂNIA!

De ce nu este bine să te joci cu virușii și de ce este foarte înspăimântător detaliul conform căruia rușii și americanii dețin în proprietate capsule de viruși ai variolei care sunt vii?

Păi simplu: conform BBC, tot mai multe indicii și concluzii ale cercetărilor efectuate la laboratorul de cercetări pe viruși letali din Wuhan sugerează ideea conform căreia virusul SARS-CoV-2, care ne mănâncă zilele de 2 ani de zile ar fi provenit … CHIAR DIN LABORATOR! Inclusiv Facebook nu mai cenzurează postările potrivit cărora virusul SARS-CoV-2 ar fi fost creat de om …

„Crede și nu cerceta” este o mare minciună!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Încă unul care se credea „Escobar” a fost săltat de polițiști

0
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 23 de ani...

Comentarii

%d bloggers like this: