fbpx
HomeȘtiri din TurdaGrupul consilierilor locali PNL Turda se întregește
spot_img
spot_img

Grupul consilierilor locali PNL Turda se întregește

- Publicitate -
spot_img

Demisia lui Ciprian Rigman din PNL Turda, dar și din Consiliul Local Turda a adus partidul liberal în situația de a avea, preț de câteva luni, doar patru membri în forul deliberativ.

Asta deoarece fluctuațiile care au avut loc în interiorul partidului au destabilizat organizația, producând haos și pe listele de supleanți.

Astfel, Radu Topârceanu, Cățănaș Paul, Daniela Florea și Dumitru Bogdan, care se aflau pe lista de supleanți, au demisionat sau au fost excluși din partid.

Așa s-a ajuns la situația în care supleantul cu numărul 12, Corina Făgădar, fost președinte al Consiliului de Administrație de la Salina Turda, să devină consilier local.

În 2014, când a devenit președinte CA la Salină, Corina Făgădar făcea o declarație controversată, spunând că Salina este într-o situație economică gravă, lucru demontat, ulterior, de documentele financiar-contabile depuse de agentul economic.

Cel mai probabil, la următoarea ședință de consiliu, Corina Făgădar va depune jurământul, iar grupul consilierilor liberali va avea, din nou, cinci membri.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: