11.6 C
Turda
Sunday, September 25, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaGrupul consilierilor locali PNL Turda se întregește

Grupul consilierilor locali PNL Turda se întregește

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Demisia lui Ciprian Rigman din PNL Turda, dar și din Consiliul Local Turda a adus partidul liberal în situația de a avea, preț de câteva luni, doar patru membri în forul deliberativ.

Asta deoarece fluctuațiile care au avut loc în interiorul partidului au destabilizat organizația, producând haos și pe listele de supleanți.

Astfel, Radu Topârceanu, Cățănaș Paul, Daniela Florea și Dumitru Bogdan, care se aflau pe lista de supleanți, au demisionat sau au fost excluși din partid.

Așa s-a ajuns la situația în care supleantul cu numărul 12, Corina Făgădar, fost președinte al Consiliului de Administrație de la Salina Turda, să devină consilier local.

În 2014, când a devenit președinte CA la Salină, Corina Făgădar făcea o declarație controversată, spunând că Salina este într-o situație economică gravă, lucru demontat, ulterior, de documentele financiar-contabile depuse de agentul economic.

Cel mai probabil, la următoarea ședință de consiliu, Corina Făgădar va depune jurământul, iar grupul consilierilor liberali va avea, din nou, cinci membri.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: