spot_img

Grijă deosebită pentru bolnavii de afecțiuni oncologice, la Consiliul Județean Cluj

Date:

Share post:

Mandatul 2016-2020 este, pentru Consiliul Județean Cluj, mandatul cu cele mai mari investiții ÎN SĂNĂTATEA CLUJENILOR, motiv pentru care Alin Tișe – cu mâna pe inimă – mai merită un mandat!

Prin intermediul unui comunicat de presă remis astăzi de CJ Cluj, suntem informați de noi investiții realizate de forul deliberativ județean în dotarea Institutului Oncologic „Ioan Chiricuță” din Cluj Napoca.

„  Consiliul Județean Cluj a achiziționat nouă noi echipamente și aparaturi medicale ultraperformante care au fost deja date în folosință în cadrul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.


            Valoarea acestor dotări de ultimă generație este de 500.000 de lei. Banii special alocați în acest scop de Consiliul Județean, din bugetul propriu al instituției, au fost folosiți pentru achiziționarea unei  mese chirurgicale cu accesorii, a două microtoame, patru sisteme de transport și transfer pacienți cu sistem rapid de curățare precum și a două echipamente pentru blocul alimentar al unității sanitare.


Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, consideră că importanța noilor dotări e dată de faptul că acestea vin în sprijinul direct al echipei medicale în procesul de diagnosticare și tratare în condiții optime a pacienților.”, transmite CJ Cluj.

 

„În calitate de urmaș al unui bolnav de cancer, salut și apreciez enorm decizia președintelui CJ Cluj – Alin Tișe – de a contribui la dotarea Institutului Oncologic. Numai un om care a vizitat acel institut poate să realizeze dramele care se întîmplă ZILNIC la IOCN”, declară Ovidiu Adrian Bucur – manager RefleqtMedia.ro

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

770 de tone de material antiderapant au fost folosite în acțiunile de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă     Consiliul Judeţean...

Material antiderapant împrăștiat pentru combaterea poleiului

Pe raza județului Cluj nu există drumuri județene blocate...

Accident la Bontida – 4 victime

Un accident la Bontida a determinat forte majore de...
%d bloggers like this: