spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

„Gluma sinistră” a unui prost din Câmpia Turzii a pus pe jar autoritățile astăzi

RefleqtMedia v-a prezentat cazul incendiului anunțat în cartierul Șarât.

În apelul inițial la 112 se vorbea despre un incendiu cu victimă, pe Șarât, la numărul 164, stradă nespecificată. Răspunzând la un asemenea apel, 3 autospeciale ISU (2 de stins incendii și una cu scară) precum și autospeciala SVSU Câmpia Turzii și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean s-a îndreptat către cartierul Șarât.

Ajunși în cartier, nici o urmă de fum nu apărea nicăieri, astfel că pompierii au încercat să-l sune pe apelant… dar acesta și-a închis telefonul, dovedind calitatea NESIMȚITĂ a situației.

Oameni buni, când aveți idei să vă distrați cu autoritățile și să dați alarme false, gândiți-vă că bunica voastră de la țară ar putea face un infarct și ar putea avea nevoie de o ambulanță SAJ – care este angajată în răspunderea la alarma falsă. Sau … gândiți-vă că familia voastră ar putea fi într-un microbuz care vine de la Cluj Napoca și este izbit frontal de un autotren între Câmpia Turzii și Turda, iar pompierii care ar putea stinge incendiul care prăjește trupurile părinților voștri… sunt pe Șarât, răspunzând la o alarmă falsă.

Alarmele false nu sunt amuzante, sunt costisitoare și FOARTE periculoase! Nu fiți tâmpiți!

spot_img
spot_img
spot_img