Gest SUPERB făcut de Tavi Ciobanu: „Vă cer scuze în numele PSD!”

spot_imgspot_img

Consilierul local PSD, Octavian Ciobanu, coleg de partid cu Ionel Isac-Tudorache, a luat atitudine în urmă cu doar câteva minute, față de afirmațiile jignitoare făcute de Isac.

Printr-o postare pe rețelele de socializare, Ciobanu și-a cerut scuze față de diasporeni, în numele Partidului Social Democrat.

„Bună ziua Diaspora. Nu am mai intrat pe pagina mea de Facebook de foarte mult timp, pentru că această rețea de socializare pe care puteai cândva să socializezi cu prietenii a devenit o rețea de instigare la ură și o rețea a jignirilor, a vorbelor murdare și așa mai departe. Este păcat de ceea ce se vorbește aici și unde s-a ajuns.


Ei bine astăzi mă văd nevoit să vă cer scuze în numele Partidului din care fac parte și al meu personal pentru jignirea care v-a fost adusă când ați fost numiți slugi . 


Am muncit și eu timp de 16 ani în Spania și nu m-am considerat ca fiind o slugă. Am avut o viață frumoasa într-o țară frumoasa, am avut și încă mai am prieteni pe care îi respect și îi salut pe această cale și aștept să ne întâlnim cu drag cât mai curând .


Totuși as dori să vă spun punctul meu de vedere în ceea ce privește votul vostru de afară. 


Eu personal, în toți acești 16 ani nu am fost la vot niciodată, pentru că am considerat că am viața mea în țara respectiva unde am avut o slujbă, am avut casa mea am plătit taxe și impozite și așa mai departe. 


Deci am fost de părere că nu am de ce să decid eu viața celor de acasă prin votul meu.


Să nu mă înțeleagă nimeni greșit dar este părerea mea personală .
Vă salut și scuze încă o dată pentru insulta care va fost adusă. 
Salut încă o dată Spania. Vă pup.”, a spus Tavi Ciobanu.

spot_img
%d