spot_img
spot_img

Furtună la mare – partidele de opoziție s-au certat cu George Simion

spot_img

În week-endul care a trecut, la Olimp a fost convocată o reuniune a partidelor de opoziție neparlamentare, care-și doresc să formeze o alianță în virtutea alegerilor din 2024.

Dar … SUPRIZĂ … la întâlnirea respectivă a participat și AUR, partid parlamentare, care – spun unii – vor să se cocoțe pe munca celor dinafara parlamentului.

Reprezentanții AUR le-au propus celorlalte partide să continue discuțiile la Parlament, într-o altă zi, propunere DECLINATĂ de Partidul Neamul Românesc, PNȚCD, Blocul Unității Naționale, Partidul Socialist din România și Partidul Ecologist Român.

        Nu am fost surprinși de orgoliile, interesele meschine și filozofiile politice exprimate de unii vorbitori, care au condus in final, cum era de așteptat,  la o grupare a participaților în doua curente unul pro și altul contra, cu privire la  participarea în viitor, la asemenea intâlniri a partidului AUR.

Cea mai mare parte a participanților a exprimat dorința sinceră de a se continua dezbaterile, apreciindu-se că acestea sunt necesare și utile, cu continuitate și incredere in organizare și desfășurare, cu garanții și responsabilitate pentru fiecare in parte.

            În final, partidul AUR a lansat provocarea de a continua dezbaterile in același format la Parlamentul Romaniei, in data de 06.09.2022, la care PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC (NR) s-a opus cu toata vehemența, motivând că de fapt se dorește confiscarea rezultatelor negocierilor in folosul celor care au făcut propunerea total nepotrivită. Alături de noi, la această atitudine au fost și alte câteva partide ( BUN, PNTCD, PSR, PER).

            La Parlamentul Romaniei, activitatea dorită a fi o continuare a celei de la Olimp, a fost un mare fiasco. Prezenta unor participanți fără vlagă politică si dezorientați in mare masură   s-a asociat cu mesajul extremist al președintelui AUR – George Simion, care a îndemnat populația la nesupunere, revoltă populară și boicot societal, arogându-și rolul de conducător al maselor într-o viitoare posibilă Revoluție. 

            Ne exprimăm punctul de vedere că unirea partidelor de opoziție neparlamentare într-o forță naționalistă și suveranistă devine absolut necesară din acest moment, pentru care prin negocieri raționale să se realizeze Forumul de conducere necesar elaborării unei Platforme-program ca fundament al organizării și desfășurării de activități politice împreună și coerente.

            Pentru aceasta, PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC (NR) va organiza la sediul instituției o dezbatere cu  partidele de opoziție neparlamentare (desigur care mai rămân neinregimentate in AUR) în scopul identificării, definirii și declanșării cadrului convențional propice pentru activarea acelui pol lucrativ de putere conștientă necesar  participării la evenimentele politice ce vor urma.”, dezvăluie Ninel Peia, președintele Partidului Neamul ROmânesc.

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

Politistii au luat la control comerciantii ilegali de artificii

Polițiștii din Alba au continuat controalele la societățile comerciale...

Mormant PROFANAT la Luncani

O persoana de sex feminin din Luncani, comuna Luna,...

70 de ani de învățământ teologic preuniversitar, marcați la Cluj

În ziua de pomenire a Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina,...

Iată motoarele de căutare pe care Google nu vrea să le găsești

Google este atât de puternic încât „ascunde” alte sisteme...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

DISPOZIŢIE Nr. _814_ din 14.12.2018 privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în şedinţă extraordinară

Primarul Municipiului Câmpia Turzii;În conformitate cu prevederile art.39 alin.(2),...

Informații promițătoare din lumea economică – Hidroelectrica ar putea fi listată la bursă

Compania Franklin Templeton International Services S.À R.L., în calitatea...

Tanar de 26 de ani din Campia Turzii UCIS la Copaceni

Un tanar  in varsta de 26 de ani a...

Micuții refugiați s-au bucurat de film la cinematograful Cineplexx din Shopping City Târgu Mureș

Târgu Mureș, 24 martie 2022 - Cinematograful Cineplexx și...

Polițiștii au pus lacătul pe DiscoTop40 – vezi de ce!

În cursul nopții trecute, la Discop Top 40 Tritenii...
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img

Si-a luat calul cu el sa isi cumpere tigari

Un turdean a surprins imaginea serii, pe strada Libertatii. Dupa cum puteti vedea, un cetatean si-a luat calul cu el la cumparaturi, nestingherit. "Suntem curioși dacă...

Mesajul domnului primar, Cristian Matei cu ocazia Zilei Educației:

La mulți ani, de Ziua Educatiei, cadrelor didactice de pretutindeni! Astăzi este despre toți acești oameni minunați, profesori, învățători, educatori, care au misiunea nobilă de...

Încă un nenorocit – a drogat și a violat o fată de 16 ani, apoi a filmat-o!

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism –...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: