17 C
Turda
Friday, July 22, 2022
spot_img
HomeCluj NewsFosta iubită a lui Mob Trap rupe tăcerea: A venit cu șase...

Fosta iubită a lui Mob Trap rupe tăcerea: A venit cu șase băieți, să mă filmeze și să mă scuipe!

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Scandalul pe care l-a făcut nigerianul ajuns mare vedetă, Mob Trap, continuă să producă reacții. În presa clujeană au apărut primele declarații date de fosta iubită a acestuia, Alexandra Domnița, de la care a pornit tot scandalul.

„Noi am fost împreună, însă am decis să mă despart de el pentru că am aflat că mă înșela. Din momentul în care am luat această decizie lucrurile s-au înrăutățit. Cât timp am fost împreună nu era violent, însă după ce ne-am despărțit și mi-am luat lucrurile din apartamentul său, Michael a început să mă amenințe cu moartea, o mare parte din aceste amenințări fiind postate chiar de către el pe internet.

 

Îi era frică să nu îl bag în închisoare, pentru că el este condamnat pentru tâlhărie și are obligația de a se prezenta la Serviciul de Probațiune pe durata suspendării pedepsei. I-am transmis prin cunoștințe comune că vreau doar să fiu lăsată în pace și că nu am nicio intenție să îi fac rău. Însă în tot acest timp lucrurile au început să degenereze și am ajuns să mă tem pentru viața mea. Recent, în timp ce mă aflam în Baza Sportivă La terenuri din Mănăștur a venit împreună cu șase prieteni să mă amenințe din nou cu moartea, mă filma, mă jignea și mă scuipa, exact cum promitea pe internet că o să facă. Inclusiv la plecare le-a spus celor ce se aflau în parc să mă scuipe. M-am dus la Poliție pentru că nu știam ce altceva să mai fac”, explică tânăra.

Mob Trap, pe numele lui adevărat, Michael Emeka Rosenfeld, mai are o condamnare, cu suspendare pentru tâlhărie, astfel că, dacă va fi găsit vinovat pentru amenințare, hărțuire și ultraj, va ajunge – cu siguranță – la închisoare.

Nigerianul are un trecut dubios, în urmă cu câteva luni, vrând să sară la bătaie, chiar în timpul unui concert.

 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: