spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Fost angajat al Domeniul Public Turda, în arest la domiciliu pentru TÂLHĂRIE CALIFICATĂ!

spot_img

Un tânăr, în vârstă de aproximativ 25 de ani, fost angajat al Domeniul Public Turda, a fost arestat preventiv în arest la domiciliu, după ce ar fi comis o tâlhărie.

În fapt, acesta și-ar fi abordat victima, cerându-i acesteia „de pomană”, iar când persoana vătămată a refuzat să-i dea bani, acesta a agresat-o.

„Ora estimata: 8:30
Complet: Complet P5 J.D.L.
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 227 alin. 1 Cod Procedură Penală, respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, formulată în dosar nr. 2479/P/2023, privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul L D. În baza art. 227 alin. 2 Cod Procedură Penală raportat la art. 202 alin. 1 ?i 4 lit. d) Cod Procedură Penală, art. 218 – art. 222 şi art. 243 Cod Procedură Penală, dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpatul L D , pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, prev. de art. 233 alin. 1 din Codul penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.09.2023, până la data de 20.10.2023, inclusiv. În baza art. 221 alin. 1 Cod Procedură Penală impune inculpatului L D obligaţia de a nu părăsi imobilul situat în , fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art. 221 alin. 2 Cod Procedură Penală, pe durata arestului la domiciliu, inculpatul L D are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu persoana vătămată M P. În baza art. 221 alin. 4 Cod Procedură Penală atrage atenţia inculpatului L D că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. În temeiul art. 128 din Legea 254/2013 şi al art. 221 alin. 8 din Cod Procedură Penală, dispune comunicarea prezentei încheieri, de îndată, către I.P.J. Cluj, către Poliţia Mun. Turda, Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor, organele de frontieră şi către inculpat. În baza art. 275 alin. 3 Cod Procedură Penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi reprezentantul Ministerului Public. Contestaţia se depune la Judecătorul de drepturi şi libertăţi care a pronunţat încheierea atacată. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 21 septembrie 2023, ora 17:15.
Document: Încheiere finală camera consiliu  222/2023  21.09.2023”, este decizia Judecătoriei Turda.

Numele inculpatului, potrivit site-ului portal.just.ro, este Lucaci Dorian.

spot_img
spot_img
spot_img