fbpx
spot_img

Fonduri pentru extinderea Penitenciarului Gherla

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

În ședința de Guvern din 14 decembrie, la care am fost desemnat să reprezint Ministerul Justiției de către ministrul Cătălin Predoiu, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru construcția unui pavilion cu 300 de locuri de cazare la Penitenciarul Gherla.

România și-a asumat printr-un memorandum cunoscut sub denumirea de Memorandumul Rezmives, obligația de a crește standardele de cazare a persoanelor private de libertate, astfel încât să se asigure condiții de detenție în standardele CEDO, respectiv cu asigurarea unui spațiu minim de 4mp/deținut.

Pavilionul va include, alaturi de facilități de cazare și facilități pentru activități sportive, un coridor pentru primirea persoanelor private de libertate, care va asigura îmbunătățirea funcționalității penitenciarului în ansamblu.

Echipa Ministerului Justiției are o preocupare continuă și atenta pentru toate problemele instituțiilor din coordonarea Ministerului, atât cele care implică intervenții legislative cat și cele care implică investiții în condițiile materiale.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: