spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Filme și jocuri video pentru vacanța de iarnă, ediția 2022

spot_img

Perioada Sărbătorilor de iarnă este de obicei asociată cu relaxarea și buna dispoziție, iar divertismentul nu poate lipsi din peisajul feeric. Ținând cont de vremea rece și de timpul mai îndelungat petrecut de fiecare dintre noi în spații interioare, producătorii de filme, seriale și jocuri știu că lunile din sezonul rece reprezintă perioada perfectă pentru lansări de noi titluri. Pentru a capta și mai mult atenția și pentru a introduce oamenii în atmosfera de Crăciun, multe producții, chiar dacă nu au neapărat legătură directă cu Sărbătorile de iarnă, oferă acțiune care se petrece în aceste momente din an.

 

În 2022, avem multe filme de Crăciun pe lista de urmărit. Am selectat mai jos câteva recomandări de filme și jocuri legate de Sărbătorile de iarnă, într-un fel sau altul. În unele cazuri, titlurile sunt sugestive. În alte cazuri, legătura este puțin surprinzătoare. În orice caz, merită să cauți filme pe streaming (sau la cinema) și jocuri online pentru distracție în această perioadă, mai ales că le poți accesa comod, de oriunde și oricând dorești.

 

Falling for Christmas

 

Cu Lindsay Lohan în rolul unei moștenitoare răsfățate, proaspăt logodită, care își pierde memoria într-un accident de schi și ajunge în grija unui văduv proprietar de cabană, film american de comedie romantică se potrivește perfect cu Sărbătorile de iarnă. Acțiunea se petrece chiar de Crăciun. Filmul a fost lansat pe data de 10 noiembrie 2022 ca producție originală Netflix.

 

 

A Christmas Story Christmas

 

Cu Peter Billingsley, Erinn Hayes și River Drosche în rolurile principale, A Christmas Story Christmas este un film clasic de Crăciun. Acțiunea se petrece în anul 1970, când Ralphie vrea să le ofere tuturor Sărbători magice, amintindu-și de modul în care trăia astfel de momente în copilărie. Data lansării acestui film: 17 noiembrie 2022.

 

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

 

Iată și o recomandare de joc poate mai puțin așteptată în contextul de Crăciun. Este vorba despre jocul de acțiune și aventură din 2020 cu Omul Păianjen. Miles Morales îl face pe personajul titular să pășească oficial pentru prima dată în pielea lui Spider-Man, iar acțiunea este amplasată în jurul sărbătorii de Crăciun. Chiar dacă este vorba despre o lansare din urmă cu 2 ani, de curând jocul a devenit disponibil și pe computer, după ce inițial era destinat doar utilizatorilor de PlayStation 4 și PlayStation 5.

 

Bonus, iată și un film cu Omul Păianjen legat de Crăciun. Spider-Man: No Way Home de la Marvel Studio a fost lansat în cinematografe pe 16 decembrie 2021. La fel ca în cazul Iron Man 3 și serialul Disney+ Hawkeye, perioada Crăciunului este aleasă pentru desfășurarea acțiunii. Nu, nu doar seria Singur Acasă este potrivită pentru Crăciun!

 

Moon Princess Christmas Kingdom

 

Pentru că am amintit de jocuri, iată și un titlu din categoria de sloturi online, pentru cei care doresc să se distreze jucând pacanele de Craciun. Moon Princess Christmas Kingdom este un slot interesant de Crăciun de la Play’n Go, lansat chiar în luna decembrie a anului trecut. Poate fi jucat inclusiv pe platforme de cazino online licențiate în România.

 

Christmas Full of Grace

 

Acest film cu Monique Alfradique, Marianna Armellini și Nando Cunha spune povestea lui Carlinhos, care află chiar înainte de Crăciun că a fost trădat în dragoste. Apoi, lucrurile devin foarte interesante la cina de Crăciun, unde protagonistul apare cu o străină în calitate de parteneră, pentru a nu-și dezamăgi familia.

 

 

Hotel for the Holidays

 

Acest film atrage publicul mai ales prin prezența unei vedete din serialul Riverdale, Madelaine Petsch. Personajul interpretat de aceasta, Georgia, este managerul celui mai fermecător hotel din New York, Hotelul Fontaine. Prinsă între bucătarul hotelului și un prinț fermecător care stă la hotel în timpul sărbătorilor, ea trece prin încurcături romantice în zilele premergătoare Crăciunului.

spot_img
spot_img
spot_img