12.8 C
Turda
Sunday, September 18, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăCeanu MareFemeile liberale din Cluj, supărate că n-au mâncat pe gratis la Ceanu...

Femeile liberale din Cluj, supărate că n-au mâncat pe gratis la Ceanu Mare

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

A trecut exact o săptămână de la sărbătoarea „Fiii Satului” din comuna Ceanu Mare, o sărbătoare dedicată românismului și celor 100 de ani care se împlinesc de la Marea Unire.

Ei bine, deși toată lumea s-a simțit bine, iar comunitatea ceneană a făcut eforturi considerabile pentru a organiza o serbare câmpenească de primă mână, taman cei care n-au contribuit cu nimic, s-au găsit să se simtă nemulțumiți.

Vorbim despre consilierul local PNL, Valeria Rotar, care a invitat-o în nume propriu, pe președinta OFL Cluj, Mihaela Suciu.

Ei bine, după ce n-au fost chemate la masa câmpenească, întrucât nu erau pe lista invitaților oficiali, atât Mihaela Suciu, cât și Valeria Rotar s-au decis să arunce cu noroi în primarul comunei Ceanu Mare, Ana Liliana Moldovan.

„Zilele Comunei Ceanu Mare! Alături de doamnele consiliere PNL din Ceanu Mare am depus o coroană de flori la monumentul eroilor din Ceanu Mare. La mulți ani tuturor locuitorilor din Ceanu Mare! Din pacate doamna primar ă transformat această sărbătoare în miting PSD! Până azi am crezut ca PSD-ul o are pe Viorica Dănicilă doar la Bucuresti, azi am aflat ca și în Ceanu Mare are PSD-ul o Viorica Dăncilă care nu stie ca ardelenii au bun simt si stiu sa isi respecte musafirii! Rusine doamna primar Viorica Dancila din Ceanu Mare!”, a spus Mihaela Suciu.

La rândul, Valeria Rotar a comentat, în numele PNL Ceanu Mare că: „Umilita de primar !
Doamna Leas Todorica,rapsod popular avand 82 de ani,cu numeroase premii si recitaluri sustinute ,a fost umilita in propria comuna,tinuta in soare si ignorata timp de 4 ore desi a fost invitata de catre primar !
Dupa 4 ore de umilinta,dansa a plecat acasa,cu un gust amar,fara a mai sustine recitalul !
Asa intelege Psd sa cinsteasca oamenii in varsta !
Rusine Psd !”

Legat de toate aceste acuzații, edilul comunei nu a putut rămâne impasibil.

„Doamna Suciu și, de altfel, nimeni dintre oamenii invitați de doamna Rotar, nu erau pe lista invitaților oficiali. Doamna Rotar nici măcar nu a discutat cu noi că ar vrea să invite pe cineva. Acum să arunce cu noroi înspre administrație, de ciudă că nu i-am invitat la masă, este strigător la cer și lipsit de respect. Cât privește pe doamna Leaș, aceasta era pe lista interpreților, însă cele care au ținut-o în căldură au fost taman doamnele de la PNL, care au luat-o să-și facă selfie-uri, să se pozeze și să o poarte ca pe o paradă.”, spune Liliana Moldovan.

Pe de altă parte, RefleqtMedia a aflat că înainte de Fiii Satului, consilierii locali din Ceanu Mare s-au întâlnit, iar unul dintre consilieri a propus ca fiecare să contribuie cu ce poate pentru bunul mers al festivităților. Din informațiile noastre, Valeria Rotar, care este lider de grup și om de afaceri, nu a contribuit cu nimic.

În altă ordine de idei, edilul comunei, Liliana Moldovan, transmite mulțumiri sincere tuturor persoanelor fizice și juridice care s-au implicat din suflet pentru ca Fiii Satului Ceanu Mare să fie o sărbătoare frumoasă și bine organizată!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: